Foto: Publicitātes foto
Dzelzīša mīlas šovā "Randiņš ar Dzelzīti" viņa izvēlei palikušas vairs tikai astoņas meitenes, jo mājās devusies viena no dalībniecēm – Lelde Saleniece.

Izskanējusi jau otrā sērija televīzijas "Go3" projektā "Randiņš ar Dzelzīti", kurā sākotnēji 12 sievietes piekrita šova ietvaros sacensties par Dailes teātra aktiera Laura Dzelzīša sirdi. Pašmāju dzīvesstila prese nereti viņu dēvē par "iekārojamu vecpuisi", un Dzelzītis piekritis būt galvenais varonis jaunajā iepazīšanās šovā.

Šova koncepts paredz: daiļavu sejas Laura klātbūtnē ir paslēptas aiz maskām, lai vecpuisis izvēlētos nevis ar acīm, bet gan ar sirdi. Meitene novelk masku tikai tajā brīdī, kad viņa tiek izbalsota. Šova pirmajā sērijā no Dzelzīša šķīrās uzreiz divas dāmas – Evita un Laura, bet nu mājās aizsūtīta arī Lelde.

29 gadus vecajai Leldei izbalsošana pēc baseina ballītes namā Ragaciemā bija negaidīta, jo viņa bija noskaņota ar aktieri iepazīties tuvāk, tomēr vecpuisis izvairījās no tikšanās divatā ar Leldi. Savukārt Dzelzīša frāze, ka "tu visu esi pareizi sapratusi" dalībniecei raisīja nepatīkamas emocijas. "Pi**ec! Es varu lūgt mazliet cieņas?" viņa pauda.

Nākamjā sērijā, kas "Go3" platformā pie skatītājiem nonāks 20. augustā, Dzelzītim būs jāturpina "pēc sirds" izvēlēties kāda no deviņām palikušajām dāmām, kuras gatavas kļūt par aktiera mīļoto sievieti un varbūt pat sievu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!