Foto: Publicitātes foto

Pieredzes bagātā televīzijas producente Žaklīna Cinovska ir viena no retajām pašmāju šovbiznesa darbonēm, kura nevairās paust savu viedokli, un bieži vien tas ir visai skarbs.

Šoreiz Cinovskas uzmanības lokā nonācis sabiedrībā jau plaši apspriestais televīzijas šovs Precos ar svešinieku!.

"Kas tas par ārprātu? Cilvēkiem tas tiešām šķiet normāli? Tā taču ir pilnīga laulības institūcijas degradācija! Vēl sliktāk. Manuprāt, totāla maucība gan no raidījuma veidotāju puses, gan pašiem dalībniekiem, kas dēļ parādīšanās ekrānā gatavi pārkāpt jebkādas cilvēku ētikas normas!

Un kas notiks, ja viņiem totāli nesapasēs, bet piedzims bērns?! Taisīs publisku abortu, vai arī pēc deviņiem mēnešiem ar SMS skatītāji balsos, kas ir īstais tēvs, vai ko tamlīdzīgi! 

Es nezinu, ko es atbildētu savam bērnam, ja viņš ko tādu redzētu - tas ir ok, ja precies uz dullo, dzims vai nedzims bērni, taisīs netaisīs abortu... nieks? Galvenais, ka reitingi un skatītājiem ir par ko runāt. Un MĀCĪTĀJS to visu vēl akceptē!!!" savu sašutumu Facebook profilā paudusi Cinovska.

"Precēties aiz aprēķina ir slikti, bet precēties publiski ar pirmo garāmgājēju, ka tik parādīties TV ekrānā un ka tik nauda kanālam nāk... tā ir norma šodien?!" retoriski vaicājusi TV producente, kuru pirms tam pamatīgi šokējis Valentīna dienas raidījums, kurā daži latvieši bija piekrituši izaicinājumam bučoties ar svešiniekiem.

"Meitenes, bučojaties, kniebjaties, pat precaties ar svešiem, nepazīstamiem cilvēkiem... tas normāli! Mīlestība, atbildība, harmoniskā ģimenē radīta jauna dzīvībiņa - tas ir vecmodīgi. Tas nav vajadzīgs!" par šo šovu vēstījumu ironizē Cinovska.

"Manuprāt, šis viss ir totāls producentu ideju trūkuma demonstrējums. Neko gaumīgu izdomāt nevar, tāpēc spiežam uz instinktiem. (..) Nezinu. Varbūt esmu vecmodīga, bet man kauns par šādām kolēģu "idejām". Tā ir totāla sabiedrības degradēšana. Lai gan, kuram tas rūp..." pārdomas noslēgusi Žaklīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!