Foto: DELFI
Ne reizi vien dzirdēts, ka ar televīzijas starpniecību ļaudis visā pasaulē atraduši savus radiniekus – satikušies tie, kuri gadiem nav redzējušies, apvienojušās ģimenes un dzimtas. Līdzīgu stāstu piedzīvojusi arī kanāla "STV Pirmā!" skandalozā sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Viktorija (attēlā pa labi).

Viktorijai iesaistīšanās šajā projektā palīdzējusi atrast teju desmit gadus nesatikto māsīcu, kura turklāt ir viņas vienīgā šobrīd zināmā radiniece.

Pamanījusi Viktoriju TV ekrānos, māsīca pie kāda no rakstiem par raidījumu internetā atstājusi savu komentāru ar aicinājumu sazināties. Viktorija to ieraudzījusi un nu cenšas atjaunot sakarus ar māsīcu.

"Nezinu, vai man bez māsīcas ir vēl kādi radinieki. Varbūt kaut kur viņi ir, es nezinu, jo mamma vienmēr bija pret to, lai mēs zinātu savus radiniekus. Mēs ar māsīcu esam satikušās ļoti sen, pusaudžu gados, tikai kādas pāris reizes, tāpēc, godīgi sakot, pat neatceros, kā viņa izskatās," stāsta Viktorija.

Vaicāta, ar kādām emocijām saņēmusi ziņu, ka māsīca viņu meklē, sieviete atbild piesardzīgi: "No vienas puses biju laimīga, no otras – nedaudz apbēdināta, ka pagājuši tik daudzi gadi, kuru laikā viņa par sevi nav devusi nekādu ziņu. Skumji, ka tikai tagad esmu kļuvusi vajadzīga."

Jau vēstīts, ka mamma no Viktorijas atteicās uzreiz pēc viņas dzimšanas, tāpēc meitene kopā ar māsu uzauga bērnunamā. Ar mammu Vika iepazinās jau pusaudžu gados, kad sieviete piedāvāja abām meitenēm pēc pilngadības sasniegšanas dzīvot pie viņas, tomēr vēlāk izrādījās, ka mammas nolūki bijuši savtīgi – viņa tīkoja pēc Viktorijai piešķirtajiem valsts pabalstiem.

Vēlāk Viktorija kopā ar māsu devās uz Franciju, kur cerēja strādāt par auklīti. Tiesa, solītais auklītes darbs meitenes Francijā nesagaidīja, un viņas nonāca suteneru nagos. Meitenēm atņēma pases un piespieda sniegt intīmpakalpojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!