Foto: DELFI

Kanāla 2 rudens sezonas vērienīgākais projekts Jaunā talantu fabrika jau kļuvis par jauniešu vidū iecienītu pārraidi, un šova dalībnieki, dzīvojot slēgtajās telpās, turpina pārsteigt skatītājus ar negaidītiem pavērsieniem.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā šova telpās ievācās jauna dalībniece Ravita Kreicberga, kura neilgi pēc pievienošanās jauniešu pulciņam paziņoja, ka pārējie dalībnieki viņai šķiet pasīvi.

Tas ne pa jokam nokaitināja šova jaunāko puisi - par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvēto Rihardu Andri Bērziņu (attēlā) - un Dāvi Mazurenko, un abi dalībnieki nolēma pierādīt Ravitai un citiem šaubu māktajiem, ka viņi ir visnotaļ aktīvi cilvēki.

Idejas autors bija Dāvis, kurš nakts vidū klusi ietērpās iepriekš sagatavotā zebras kostīmā un devās modināt savu saldi dusošo kolēģi. Rihards drusku pavāļājās gultā, bet drīz vien bija gatavs pievienoties draugam - viņš noslēpumaino nakts darbu veikšanai bija izvēlējies tīģerēna kostīmu.

Abi dzīvnieku tērpos maskētie puiši uz pirkstgaliem ielavījās virtuvē, kur savāca tualetes papīra ruļļus un atkritumu maisus - ar tiem viņi "izrotāja" mēģinājuma telpu, bet pēc līksmas padejošanas pa piedrazoto telpu abi devās uz virtuvi.

Tur inteliģentie jaunieši galdu un uz tā esošos priekšmetus aptina ar pārtika plēvi, bet tad abu izdoma un spēki bija galā, un puiši devās pie miera.

No rīta vairums dalībnieku bija nepatīkami pārsteigti par izmaiņām citādi diezgan kārtīgajās telpās, bet draudzīgā bariņā Dāvja un Riharda nedarbu sekas tika novērstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!