Foto: Publicitātes attēli

Svētdienas vakarāTV3 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi šova "Dejo ar zvaigzni" pusfināla raidījumam, kurā tika noskaidrots, kuram no četriem šova deju pāriem dalība šovā beigusies.

Par iekļūšanu labāko trijniekā cīnījās Rūta Dvinska, Elīna Bojarkina, Jānis Pētersons un Maksims Busels ar saviem deju partneriem. Žūrija un skatītāji lēma, ka īsi pirms fināla šovs jāpamet seriāla "Nemīlētie" aktrisei Elīnai Bojarkinai un viņas deju partnerim Martam Puniņam.

Šajā nedēļā dalībniekiem bija dots jauns izaicinājums – demonstrēt skatītājiem laikmetīgo deju vai freestyle deju, kā arī atkārtot kādu no savām jau iepriekš dejotajām dejām. Skatītājiem bija iespēja redzēt patiešām krāšņus un šova cienīgus priekšnesumus.

Aizvadītajās tiešraidēs Elīna ar Martu skatītājus priecēja ar ča ča ča, lēno valsi, sambu, tango, rumbu, Vīnes valsi, pasodobli, džaivu, fokstrotu un kvikstepu, bet šajā tiešraidē pāris mūs priecēja ar brīvā stila deju un tango.

"Es ar sevi ļoti lepojos, ka esmu tikusi līdz četriniekam. Jo es skatos tos video, kur es dejoju un man neliekas, ka tā es esmu – kā es to vispār varu atcerēties? Es patiesībā esmu šokā, jo esmu ļoti racionāls cilvēks, biju izrēķinājusi, ka kāds sestais vai septītais raidījums varētu būt mūsu slieksnis. To lielākoties izdarīja skatītāji, paldies viņiem, ka novērtēja mūsu pūles un centienus," pirms pirmā priekšnesuma pārdomās par iekļūšanu pusfinālā dalījās Elīna.

"Manuprāt, jūsu dejai ir ļoti spēcīgs raksturs. Šī reize ir spēcīgāka par iepriekšējo, jo ir pārliecinošāka, pirmajā reizē, iespējams, bija vairāk satraukuma. Jūsos ir tāds nepieradinātais skaistums, kas tā īsti nepaļaujas noteikumiem," pāra tango priekšnesumu novērtēja žūrijas pārstāvis Jānis Purviņš.

Šajā vakarā visaugstāko novērtējumu – 30 punktus – no žūrijas par vienu no priekšnesumiem ieguva Maksims Busels, Jānis Pētersons un Rūta Dvinska. Savukārt skatītāju simpātiju balvu otro nedēļu pēc kārtas ieguva Maksims Busels un Liza Manija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!