Foto: DELFI

Modes blogeris Deniss Ševeļovs (attēlā priekšplānā) šonedēļ nonāca skandāla epicentrā, paziņojot, ka nepiedalīsies šova Rīgas stila pavēlnieks finālā.Šova veidotāji ziņo, ka Deniss finālā tomēr būs, bet aizkulisēs pasmīn, ka Deniss nobijies no sankcijām, kas draud par līguma laušanu.

"Ar prieku paziņojam, ka Deniss un viņa komanda finālā piedalīsies un priecēs skatītājus ar pēdējiem tērpu komplektiem šajā sezonā," DELFI Izklaidei Denisa lēmuma maiņu apstiprina šova producente Zane Apse.

Lai fināla raidījumā skatītājiem būtu vēl interesantāk, raidījumā būs nevis trīs, bet četri raundi. Tēmas pēdējam raidījumā izvēlējušies paši sacensību dalībnieki - divas Deniss, bet divas Dāvids.

DELFI Izklaidei atklāj ar šovu saistīti ļaudis, kas vēlējās palikt anonīmi, aizkulisēs jau smejas, ka Deniss visdrīzāk mainījis savu attieksmi naudas dēļ. Visi Rīgas stila pavēlnieka dalībnieki ar producentiem esot noslēguši līgumu, kura laušanas gadījumā jāmaksā visai iespaidīga naudas summa, kādas Denisam, protams, neesot.

Šīs baumas gan šova veidotāji nekomentē. Šova finālu RīgaTV24 varēs vērot sestdien, 19. decembrī, pulksten 21.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!