Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļā plašu sabiedrības ažiotāžu izpelnījās sabiedrisko attiecību speciālista un modes blogera Denisa Ševeļova (attēlā) konflikts ar rokeri Frīdi kulinārijas raidījumā Gandrīz ideālas vakariņas. Nu Deniss dalās izjūtās par vakariņu laikā piedzīvoto.

"Esmu ļoti gandarīts, jo šajā raidījumā vēlējos piedalīties jau sen, un priecājos, ka liktenis man beidzot piespēlēja šo iespēju. Tas ir jauks raidījums un pasākums kā tāds, tomēr tas noteikti nav par kulināriju.

Gandrīz ideālas vakariņas ir šovs par dalībnieku savstarpējām attiecībām, to spēju pieņemt dažādas personības un atšķirīgus priekšstatus par dzīvi.

Protams, tas jāņem vērā, vērtējot raidījuma norisi, bet man joprojām neizprotams ir fakts, kāpēc pie manis dalībnieki uzvedās tā, kā pie citiem to neatļautos darīt. Tas bija aizskaroši un dīvaini, un kas tā vispār par reakciju? Tomēr par šādu izturēšanos nepārdzīvoju.

Ar Frīdi jau netaisos kopā kristīt bērnus, tāpēc Dievs ar viņu un pārējiem dalībniekiem," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Deniss, pieņemot, ka tieši rokeris bijis vainīgs arī pārējo dalībnieku nepieklājīgajā attieksmē, jo tie vienkārši sekojuši Frīda piemēram.

Tomēr, neraugoties uz nepatīkamajām izjūtām, ko blogerim nācās pieciest raidījumu gaitā, citu kompāniju, ar ko kopā pavadīt vakariņas, Deniss nevēlētos, jo tieši viedokļu atšķirībā bijusi raidījumu sāls.

Tāpat atraktīvais jaunietis nepārdzīvo par to, ka vakariņās gājusi secen uzvara. "Šādu rezultātu paredzēju jau pēc fiasko ar steiku. Protams, būtu gribējies iegūt lielāko punktu skaitu, bet tas būtu tikai uzvaras kā tādas nevis balvas dēļ.

Atzīstu, ka steiks bija briesmīgs, un tā gatavošana acīmredzot nav mana stiprā puse, bet tas, ka viesi par to sāka uzjautrināties man aiz muguras, nebija pieklājīgi.

Es šādu rīcību neizprotu. Man pat radās jautājums, vai vakariņu viesi apzinājās, ka tas viss notiek kameru priekšā," prāto Deniss, kurš pamanījis arī īpatnēju pārējo dalībnieku stratēģiju vērtējumu izlikšanā.

"Pieņemu, ka dažiem cilvēkiem bija stratēģija likt citiem zemākas atzīmes, lai paši iegūtu galveno balvu. Es liku pēc sirdsapziņas: ja man patika, liku augstāko vērtējumu, neraugoties uz to, kā cilvēks bija uzvedies pie manis un ko teicis. Bet, ja vakars nepatika un ēdiens negaršoja, to arī attiecīgi novērtēju," skaidro blogeris.

Kā savu vājo vietu Deniss skaidro pārlieku lielo ambiciozitāti, tomēr par snobu sevi dēvēt neņemas. "Iespējams, man vajadzēja būt prastākam, bet esmu tā audzināts, ka galda kultūras ievērošana man ir norma un, ja pie manis nāk viesi, ēdienreizi vēlos padarīt par svētkiem, izmantojot smalkākus galda piederumus un galdautu nekā ikdienā. 

Uzskatu, ka galda noformēšana ir obligāta prasība īpašām ēdienreizēm, jo liela daļa cilvēku šo notikumu bauda tieši vizuāli," stāsta sabiedrisko attiecību speciālists, uzsverot, ka raidījumā labprāt piedalītos arī vēlreiz, lai revanšētos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!