Foto: Reuters/Scanpix
Ar pliku talantu Holivudā gūt panākumus ir ļoti grūti, tāpēc daudzi aktieri un aktrises nopūlas, lai savu ķermeni uzturētu ideālā kārtībā. Ja krūšu tvirtuma problēmu parasti atrisina ar ķirurģijas palīdzību, saglabāt slaidas kājas ir ievērojami grūtāk, un šajā sakarā apkopots saraksts ar desmit skaistākajiem kāju pāriem Holivudā.

Džūlijai Robertsai ir vienas no garākajām kājām starp Holivudas aktrisēm, turklāt viņas figūra tiek apbrīnota jau vairāk nekā divdesmit gadus - kopš uz ekrāniem iznāca filma Pretty Woman. Lai gan baumo, ka daudzos kadros viņu aizstāja dubultniece ar vēl skaistāku ķermeni, arī 43 gadu vecumā Robertsai ar slaido līniju viss ir kārtībā.

Arī Kamerona Diasa nu daudzus gadus pēc kārtas iekļūst pasaules seksīgāko sieviešu topos, bet tieši savās pēdējās viņa ir atraisījusies, lai savu sportisko ķermeni demonstrētu visā tā krāšņumā.

Dženifera Anistone ir viena no retajām Holivudas četrdesmitgadniecēm, kurām eksperti nepiedēvē draudzību ar plastikas ķirurgiem - tā vietā aktrise daudzas stundas pavada trenažieru zālē.

Par Šaronas Stounas kājām pasaule sāka runāt 1992. gadā, kad filmā Basic Instinct viņa tās sakrustoja policijas detektīvu priekšā. Lai gan šobrīd ikviens var nospiest STOP pogu savā DVD atskaņotājā un noskaidrot patiesību, 53 gadus vecās aktrises kāju leģenda turpina dzīvot savu dzīvi.

Arī Čārlīza Terona kopš iekļūšanas Holivudas elitē gandrīz katru gadu tiek ierindota seksīgāko sieviešu topos. Diemžēl uz kinoekrāniem Terona reti redzama pikantās ainās - viņa dod priekšroku nopietnām drāmām.

Lai gan par Umas Turmenas garajām, skaistajām kājām var teikt, ka tās ir ļoti spēcīgs sievišķīgais ierocis, leģendas vēsta, ka režisors Kventins Tarantino filmai Pulp Fiction viņu izvēlējies tāpēc, ka gluži kā fetišists bijis apsēsts ar Umas lielajām pēdām.

Džesika Alba Holivudas panteonam pievienojusies salīdzinoši nesen, tomēr kino skatītāji uzreiz novērtējuši ne tikai viņas talantu, bet arī kājiņas.

Lai gan skatoties uz Haliju Beriju, grūti atraut acis no viņas krūtīm, daudzi uzskata, ka viņas kājas ir seksuālākās šokolādes krāsas kājas pasaulē.

Ilgu laiku Nikola Kidmena cīnījās ar apšaubāmo "Toma Krūza sievas" slavu, taču viņai veiksmīgi izdevās izpelnīties patstāvīgas aktrises reputāciju. Taču līdz ar lomu mūziklā Moulin Rouge Kidmena tiek uzskatīta arī par seksuālu, ne tikai ļoti labu aktrisi.

Lai gan karjeras sākumā Demija Mūra nevairījās filmēties un fotografēties pilnībā kaila, pēc kāzām ar Brūsu Vilisu viņa kļuva kautrīgāka. Mūras jauno krūšu un kāju renesanse notika 1996. gadā, kad viņa filmējās pretrunīgajā filmā Stiptease.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!