Foto: Zita Vēvere

Pašmāju karstākās mīlas spēles Saimnieks meklē sievu notikumi ieiet pavisam nopietnā gultnē. Pirmajiem diviem no pieciem saimniekiem jau nācies izdarīt īpaši smagu izvēli, aizsūtot no savām saimniecībām prom kādu no potenciālajām līgavām.

Šova kārtējā sērija pievērsās notikumiem trīs saimnieku - Jāņa Šmita, Jāņa Kauķa un Egila Langovska - lauku īpašumos.

Egila saimniecībā rīts sākās ar īstiem lauku darbiem - meitenēm vēl pirms brokastīm bija jāaprūpē gotiņas. Pēc tam Egils izpelnījās visu dāmu atzinību ar paša gatavotām brokastīm.

Jānis Šmits brokastis gatavoja kopā ar Antru, kamēr abas pārējās līgaviņas nespēja pamosties pēc nakts ballītes.

Jānis Kauķis atšķirībā no saviem šova kolēģiem meitenēm brokastis negatavoja. Saimnieks savas dāmas modināja ar aicinājumu ķerties pie virtuves darbiem un cept pankūkas. Pie pankūku cepšanas ķērās Egija, paziņojot abām pārējām, ka viņa pieradusi būt vienīgā saimniece virtuvē.

Kauķis uzaicināja Danu izbraukt ar motociklu, kamēr abām pārējām līgaviņām bija jātīra viņa auto. Kauķa un Danas izbrauciens ar moci izvērtās ļoti romantisks, un meitene atzinās, ka viņai ar saimnieku labi "sapasot".

Pastaigā abi devās, sadevušies rociņās, taču saimniekam, kurš sievai ieplānojis rosīšanos virtuvē un puķu dobēs, visu dzirksti nosita Danas atzīšanās, ka viņa vēlas veidot aktrises karjeru.

Pēc tam izbraucienā tika vesta Sandra, kura, kā pati atzinās, šāva vaļā visus trumpjus un uz moča sēdās seksīgā mini kleitiņā. Randiņa laikā Sandra sirsnīgi atzinās Kauķim, ka viņš viņai ļoti iepaticies.

Savukārt Egija izmantoja iespēju uzaicināt saimnieku uz nakts koncertu Rīgā. Abas pārējās meitenes aizkadrā atzinās, ka šis gājiens nav godīgs.

Egils savukārt izbraucienā divatā aicināja Daci. Pēc randiņa Egils aizkadrā atzinās, ka Dace viņam šķiet ļoti saimnieciska un varētu būt mājas boss. Pēc tam Egils aicināja Elīnu romantiskā izbraucienā ar laivu.

Arī Šmitu šajā dienā gaidīja divi randiņi. Vispirms saimnieks ar laivu vizināja Kristiānu, bet pēc tam ekskursijā veda Antru.

Raidījuma noslēgumā pirmajiem saimniekiem bija jāizdara smagā izvēle un jāsūta mājās viena no trim līgaviņām. Pirmais izvēli izdarīja Egils. Saimnieks negaidīti mājāsaizsūtīja Daci, kura īsi pirms viņa lēmuma aizkadrā pauda pārliecību, ka Egils viņu izvēlēsies par sievu.

Pēc tam izvēli izdarīja šova siržu lauzējs Šmits. Puisis mājās sūtīja Kristiānu, kura iepriekš randiņā atzinās, ka puisi jau izjūt kā īstu otro pusīti. Meitene saimnieka sētu pameta raudādama.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!