Foto: F64

Pirmdien, 21. februārī, TV3 ēterā parādīts jaunais, bet jau priekšlaikus zināmu popularitāti iemantojušais raidījums Vīrietis uz paklāja, ko vada no LNT pārvilinātā TV "seja" Elīna Doļģe (attēlā) un aktrise Leonarda Ķestere-Kļaviņa.

Abām raidījuma vadītājām asistēja ekspertu komanda no četrām sabiedrībā pazīstamām sievietēm: salona BB Binnija īpašniece Binnija Ārberga, "vicemisis Latvija 1999" titula īpašniece Dace Dēnava, dziedātāja Marta Kukarane, kā arī kurpju paradīzes Madam Bonbon direktore Jana Ezeriņa.

Pirmā raidījuma viesis bija eksministrs, jurists Māris Gulbis, kurš stāstīja, cik ļoti skumst pēc savas bijušās sievas Tīnas, cik ļoti viņam patīk sievietes un kā viņam "sakāpis galviņā", kad 29 gadu vecumā viņš ieguvis tādu varu, lai vadītu 17 000 cilvēku darbu.

Lai gan raidījuma beigās ekspertu komanda vienojās, ka Māris Gulbis viņām visnotaļ patīk, pēc raidījuma cilvēks, kuram vienmēr par visu ir viedoklis, proti, Jurģis Liepnieks savā Twitter vietnē ievīterojis sekojošu frāzi: "Neesmu drošs, ka jebkad būtu redzējis lielāku idiotu par Māri Gulbi".

Kā informē TV3 pārstāvji, raidījums Vīrietis uz paklāja būs skatāms katru pirmdienu, un tuvākajā laikā kā īpašie viesi gaidāmi bijušais Latvenergo šefs Kārlis Miķelsons, homoseksuālais slavenību frizieris Pērs, žurnāla Klubs galvenais redaktors Juris Šleiers un citi.

Savukārt raidījuma vadītāja Elīna Doļģe pirms tā palaišanas ēterā daudziem medijiem stāstīja, ar kādu nepacietību viņa gaida pirmo raidījumu. "Pašai sajūta, ka raidījums varētu būt mazliet garāks. Ja tā šķitīs arī skatītājiem, viss būs kārtībā!" intervijā žurnālam Marta izteicās Doļģe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!