Foto: Mango

Lielas pārmaiņas šonedēļ piedzīvojis LNT raidījums Tautas balss – vienmēr smaidošās, pievilcīgās gaišmates Elīnas Doļģes vietā turpmāk kopā ar Māri Grigali šo raidījumu vadīs psihoterapeite Aina Poiša (attēlā).

"Šis darbiņš pie manām durvīm pieklauvēja negaidīti. Tā jau ir - nekad nevar teikt nekad, jo vēl pirms kāda laika domāju, ka televīzijā vairs neatgriezīšos. Kā izrādās, laikam savu potenciālu tomēr nebiju izsmēlusi, rezerves darbam televīzijā vēl bija," savu lēmumu pievienoties Tautas balss kolektīvam žurnālam Privātā dzīve komentējusi Poiša.

Saņemot piedāvājumu, daudz laika pārdomām Poišai neesot dots. Arī ģimene par šo ideju īpašu sajūsmu nav izrādījusi, bet pati psihoterapeite šaubījusies, vai Tautas balss ir viņas īstais formāts, kā arī sapratusi, ka tiešraides katru darba dienas vakaru ieviesīs nopietnas korekcijas dzīvesstilā - neraugoties uz to visu, Poiša tomēr LNT piedāvājumu pieņēmusi.

Ar otru raidījuma vadītāju - hiperaktīvo Māri Grigali - Poiša jau saradusi, lai gan iesākumā bažījusies par sastrādāšanos.

"Ir svarīgi sajust ķīmiju, saslēgties, bet, kad pamēģinājām provēs, jutu, ka būs labi. Abi esam diezgan temperamentīgi, Māris šajā projektā ir stabilāks, viņam ir lielāka pieredze. Domāju - viens otru papildināsim," atzinusi Poiša.

Līdzšinējā Tautas balss vadītāja Elīna Doļģe lēmumu aiziet no LNT pieņēmusi pēc savas dzimšanas dienas 6. janvārī pēc trīsarpus šajā projektā nostrādātiem gadiem, bet drīzumā Doļģe būs redzama kādā no jaunajiem TV3 projektiem, ka arī, iespējams, ar draugiem uzsāks uzņēmējdarbību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!