Foto: LETA

Pirmdien, 7. aprīlī, pēc ilgāka pārtraukuma televīzijā atkal atgriezās populārais žurnālists Jānis Domburs (attēlā), kurš turpmāk katru pirmdienas vakaru priecēs visus kanāla LNT skatītājus informatīvi analītiskajā pārraidē Dombura studija, un pirmais raidījums sabiedrībā uzņemts ar dalītām emocijām.

Katru pirmdienu Domburs pie sevis studijā aicinās politiķus, viedokļu līderus un citus iedvesmojošus, kā arī šokējošus cilvēkus, lai kopīgiem spēkiem analizētu politiskos, ekonomiskos un sociālos procesus nacionālā un arī starptautiskā līmenī.

Pirmajā raidījumā Domburs kopā ar saviem viesiem apskatīja nesenos un šī brīža notikumus Ukrainā, kā arī citas tēmas, un šoreiz virtuālajā vidē karstas diskusijas raisīja ne tikai pārraides tematika un notikumi studijā, bet arī fakts, ka žurnālists pēc ilgāka pārtraukuma atgriezies televīzijā.

Kā jau tas bija gaidāms, pirmais raidījums tika uzņemts ar dalītām emocijām, un kamēr daži sajūsminājās, ka Domburs beidzot atkal atgriezies zilajos ekrānos, citi pauda nostāju, ka viens no populārākajiem analītiskās žurnālistikas pārstāvjiem Latvijā zaudējis savu asumu.

Tāpat tika pārspriests arī studijas iekārtojums un pat Dombura žakete, un pašiem acīgākajiem raidījuma skatītājiem neviltotu sajūsmu raisīja tukšās kristāla glāzes, kas gozējās uz galdiņa studijā - žurnāla Ir galvenā redaktore Nellija Ločmale mikroblogu vietnē Twitter pat asprātīgi pajokoja, ka laikam viskijs vēl nav piegādāts.













Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!