Foto: Publicitātes foto

Pēc nedēļas noslēgsies Kanāla 2 realitātes šovs TV zvaigzne, un kaislības šova miteklī pieņemas spēkā – brīvdienās, kad, kā ierasts, dalībnieki iemalkoja alkoholiskos dzērienus, naktī trīs no jauniešiem sarīkoja varenu scēnu.

Galvenā skandāla vaininiece bija draiskā Santa, kura kopš ienākšanas šovā kļuvusi par Edgara Toretto (abi attēlā) simpātiju. Meitene pēc uzdzīves bija ļoti satraukusies un, kā jau tas daiļā dzimuma pārstāvēm gadās, meklēja problēmas tur, kur tās nav.

Santa bija pamanījusi, ka viņas mīļotais puisis ar kāru aci raugās uz Elīnu, kura aizvadītajā nedēļā ieguva otro iespēju un atgriezās šovā. Lai gan abi "vaininieki" noliedza, ka starp viņiem būtu kas vairāk par draudzību, Santa bļaustījās un pat ar dvieli metās iekaustīt Toretto.

Skandālam pieņemoties spēkā, apdraudētas tika arī šova telpas, jo Santa paķēra puķupodu, bet Elīna to viņai laicīgi paguva atņemt. Tiesa, arī blondajai daiļavai asinis vārījās, jo puķupods tomēr tika lidināts pret sienu, un arī Santa atrada priekšmetu, ko triekt pāri telpai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!