Foto: DELFI

Šovā Saimnieks meklē sievu pirmdienas, 19. oktobra, sērijā pirmie divi saimnieki izdarījuši gala izvēli, paziņojot, ar kuru no meitenēm izvēlas turpināt attiecības. Kamēr Ģirta Brumsona izvēle bija visai paredzama, Jānis Šmits ar savu paziņojumu pamatīgi salauza sirdi vienai no meitenēm.

Ģirta saimniecībā rīts sākās ar problēmām brokastu gatavošanā - meitenes nemācēja pagatavot biezpiena plācenīšus. Tikmēr Šmita saimniecībā pie brokastu galda sēdās tikai viena no līgaviņām, jo otra atpūtās pēc ruma baudīšanas.

Daiga modās, acīmredzami mocīdamās sliktās sajūtās. Meitene vainoja Šmitu tajā, ka viņa atkal ķērusies pie pudeles pēc mēneša bez alkohola. Galantais puisis gan korekti mierināja Daigu, redzot, ka viņa jūtas slikti gan fiziski, gan morāli.

Ģirts meitenes lika pie darba - malkas krāmēšanas, kas daļēji izgāzās, jo Gunda uz malkas talku bija aizbraukusi šikā mini kleitā un pilsētas kurpītēs. Gunda īsti nevēlējās iesaistīties arī gleznošanā, jo baidījās nosmērēties, tāpēc Ģirts izlēma viņu iepriecināt uzgleznojot.

Abiem saimniekiem šajā sērijā bija jāizdara gala izvēle, atklājot, ar kuru no abām līgaviņām viņi vēlas turpināt attiecības.

Pirmais izvēli izdarīja Ģirts. Puiša izvēle bija ļoti paredzama - Ģirts izvēlējās Gundu, par kuru jūsmoja jau no paša sākuma. Pāris pēc tam iedzēra šampanieti un pirmo reizi kautrīgi saskūpstījās.

Šmits pirms izvēles izdarīšanas abas meitenes veda uz randiņiem, kuros šoreiz iztika bez maigošanās, bet mēģināja vairāk iepazīt meiteņu iekšējo pasauli. Pirms Šmita izvēles ar skarbu paziņojumu klajā nāca viņa oma Dora.

Oma atklāja, ka nevienu no meitenēm nevēlas redzēt kā mazdēla sievu, un sprieda, ka meitenes ciemošanās laikā nekādu lielo čaklumu nav spējušas parādīt.

Šmits pirms izvēles izdarīšanas savas meitenes vēl izdancināja. Puisis izvēlējās Antru, pamatīgi satriecot Daigu. Meitene devās prom, demonstratīvi klusējot un ignorējot Šmita aicinājumu uz atvadām samīļoties. Arī operatoram viņa atteicās sniegt jebkādus komentārus par savām sajūtām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!