Foto: DELFI

Strauji tuvojas brīdis, kad pēdējā izvēle būs jāizdara šova "Saimnieks meklē sievu" šīs sezonas spilgtākajam dalībniekam Aivaram. Neilgi pirms tam meitenes darīja visu, lai pārliecinātu puisi par pareizāko lēmumu.

Aivars ir grūtas izvēles priekšā – gaišmatainā Agnese viņa sirdi iekaroja jau no pirmās tikšanās minūtes, bet arī randiņš ar Kristu bija sirsnīgs un pat virzījās romantiskās sliedēs.

Puisis nav slēpis, ka nebūs viegli izlemt, ar kuru no meitenēm braukt ceļojumā, bet arī pašas daiļaviņas nesēž rokas klēpī salikušas – viņas, apdarot darbus Aivara siltumnīcā, likušas lietā apvārdošanas mākslu un ar dzelžainiem argumentiem centušās vīrieti pārliecināt, kurš lēmums būs pareizāks.

Agnese norādīja, ka viņa ir "ļoti riebīga", tāpēc Aivaram nevajadzētu doties ceļojumā kopā ar viņu, turpretim Krista, kura ļoti vēlas tikt uz ārzemēm, atgādināja par bučošanos kameru priekšā un apelēja pie džentlmeņa jūtām – neizvēlēties meiteni, kura pirms tam skūpstīta, būtu gluži vienkārši nepieklājīgi un liktu Kristai nonākt ļaužu valodās.

Tiesa, arī Aivaram pēc attaisnojuma nebija ķešā jāmeklē – viņš paskaidroja, ka no bučošanās un apķeršanās "jau bērni nedzimst" –, bet to, kuru no līgaviņām puisis izvēlēsies, šova skatītāji uzzinās pirmdienas, 27. novembra, vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!