Foto: Publicitātes foto
Pirmdienas, 23. septembra, vakarā ar visnotaļ dramatisku tiešraidi noslēdzās pretrunīgi vērtētais Latvijā pirmais interneta realitātes šovs "Gribi kļūt slavens?", kurā par uzvarētāju kļuva akrobāts un pasākumu vadītājs Gatis Kondrāts.

Vairāku nedēļu garumā daudzsološi un uzņēmīgi jaunieši sevi pierādīja dažādos pārbaudījumos, un līdz finālam nokļuva tikai paši labākie.

Šova finālistu pēdējais un, iespējams, sarežģītākais uzdevums bija pašiem desmit minūšu laikā izlemt, kurš no palikušajiem pelnījis uzvaru. Tā kā dalībnieki savā starpā nevarēja vienoties, par šova uzvarētāju tika pasludināts skatītāju mīlulis Gatis Kondrāts.

Pēc šī paziņojuma sašutis interneta tiešraidi atstāja populārias "drag queen" Amuna Davis, kuram drīz vien sekoja arī otrs finālists Edgars. Tiesa, otrais vēlāk atgriezās.

Gatis pie galvenās balvas – "Mini Cooper" automašīnas – būtu ticis gadījumā, ja kanāls "Brīvdienas TV", kurā šovs tika demonstrēts, būtu sasniedzis 20 tūkstošus abonentu. Tā kā šis cipars sasniegts netika, Gatim kā uzvarētājam tika dota iespēja izvēlēties, kuram no kanāla abonētājiem auto tiks uzdāvināts.

Pēc ilgām pārdomām Gatis nolēma auto dāvināt Baltijas šova komandai "Street Warriors", kuras vadītājs ir viņš pats.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!