Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 4. novembrī, sirsnīgā sadziedāšanās šova Dziedošās ģimenes dalībnieki izpildīja skaistākās Raimonda Paula dziesmas, bet pēc skatītāju un žūrijas kopvērtējuma dziedāšanas svētkus vakar bija jāatstāj Pavlovsku ģimenei, kura iepriekšējos raidījumos vairākkārtīgi saņēmusi atzinīgus vārdus un augstus vērtējumus.

Lai gan par šī koncerta tematiku bija izvēlētas Paula dziesmas, pats maestro uz šova raidījuma tiešraidi ierasties nevarēja. Tomēr viņš bija atsūtījis video sveicienu, kurā visiem dalībniekiem vēlēja skaistu koncertu un izteica cerību, ka viņa dziesmas ir labi sagatavotas.

Tāpat LNT studijā šajā vakarā viesojās īpaši ciemiņi - atraktīvā noskaņojumā grupas Lady's Sweet un PeR izpildīja vienu Paula jaunākajām dziesmām Ne silts, ne auksts. Tāpat ar savu klātbūtni pagodināja Dziedošo ģimeņu trešās sezonas vadītājs un mūziķis Normunds Rutulis, kura krājumā, kā viņš pats atzina, ir aptuveni 70 - 80 Paula dziesmas, bet ar dziesmu Staburadze priecēja šova Okartes skatuve dalībniece Antra Stafecka.

Koncertu atklāja Raģeļu-Zepu ģimene, kura izpildīja dziesmu Tad, kad latvieši iet Dievu lūgt, bet kā otrā uz skatuves devās Pavlovsku ģimene, kura izpildīja Kerijas dziesmu.

Pēc priekšnesuma žūrija komentēja, ka šis bijis viens no vājākajiem meiteņu sniegumiem, balsu skanējums, salīdzinājumā ar citiem koncertiem, esot sliktāks. Tas atspoguļojās arī zemajā žūrijas vērtējumā - 23 punkti. Summējot skatītāju un žūrijas vietu sadalījumu, noskaidrojās, ka šajā reizē projektu jāatstāj Pavlovsku ģimenei.

Tiesa, Pavlovsku saimei nav jāskumst, jo jau nākamajā svētdienā, 11. novembrī, LNT studijā notiks atgriešanās koncerts, kurā par tiesībām turpināt dalību šovā cīnīsies visas sešas līdz šim izbalsotās ģimenes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!