Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 10. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots kārtējais šova Dziedošās ģimenes koncerts, kurā iepriekš no šova izbalsotās saimes cīnījās par tiesībām atgriezties, un šajā sacensībā veiksmīgākie izrādījās ugunīgie Riču puiši.

Atgriešanās koncerta sacentās sešas ģimenes - Liepiņi, Laicāni, Uškāni, Riču, Reiņi un Milleru-Balandīnu saime, un visi piektās sezonas dalībnieki bija sarūpējuši interesantus priekšnesumus, lai iekarotu skatītāju un žūrijas simpātijas.

Žūrijas pastāvīgajai loceklei - aktrisei un labdarības projektu patronesei Katrīnei Pasternakai - atgriešanās koncertā bija pievienojies dziedātājs Lauris Reiniks un grupas Dzelzs vilks līderis Juris Kaukulis.

Pēc sešu no šova izbalsoto ģimeņu uzstāšanās uz skatuves kāpa arī četras muzikāli spēcīgākās saimes - Eriņi, Ņikonovi, Baumaņi un Aizgaļi -, bet šajā vakarā skatītājiem par viņiem nebija jābalso.

Žūrijas un atbalstītāju kopvērtējumā atgriešanās koncertā triumfēja Riču ģimene, kura ieguva tiesības turpināt cīņu par šova galveno balvu 5000 eiro apmērā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!