Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 3. novembra, vakarā LNT skatītāju vērtējumam tika nodots kārtējais šova Dziedošās ģimenes raidījums, kurā muzikālās saimes skatītāju un žūrijas locekļu simpātijas centās iekarot ar dziesmām no teātru, operu, kino un mūziklu repertuāriem.

Televīzijas studijā grūto ģimeņu priekšnesumu vērtēšana bija uzticēta aktrisei un daudzu labdarības projektu patronesei Katrīnei Pasternakai, dziedātājam un šova Dziedošās ģimenes bijušajam vadītājam Laurim Reinikam, kā arī Valmieras teātra direktorei Evitai Sniedzei.

Saskaņā ar šova jaunajiem noteikumiem ik nedēļu no tālākas cīņas jāizstājas divām ģimenēm - šajā svētdienā nepaveicās Milleru-Balandīnu ģimenei, kuri izpildīja grupas The Beatles dziesmu Hey Jude, kā arī Riču saimei.

Ugunīgie romu pārstāvji uz skatuves sarīkoja īstu jandāliņu - viņi bija izvēlējušies kompozīciju Djinji Dinji Bubamara no serbu režisora Emira Kusturicas filmas Melnais kaķis, baltais kaķis. Žūrijas atzinību viņiem neizdevās gūt - priekšnesums tika novērtēts ar 27 punktiem, un arī skatītāju atbalsts nebija pietiekams, lai cīņu turpinātu.  

Šobrīd šovā palikušas tikai četras ģimenes -  Eriņi, Aizgaļi, Ņikonovi un Baumaņi, bet jau šajā nedēļas izskaņā no šova izbalsotās saimes cīnīsies par tiesībām turpināt cīņu par šova galveno balvu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!