Foto: Privātais arhīvs
Šonedēļ TV3 attiecību šovā "Patiesības spogulis" skatītāji tika iepazīstināti ar diviem jauniešiem – 21 gadu veco Lauru un 20 gadus veco Mārtiņu. Pāris šovā bija pieteicies, lai atrisinātu savstarpējo attiecību problēmas, bet Laura vēlējās arī atbrīvoties no liekā svara.

Ierodoties šovā, dalībniece Laura svēra 113 kilogramus. Līdz šova beigām viņai izdevās nomest vairākus kilogramus, taču cīņa par ideālo svaru joprojām nav beigusies. Sarunā ar "Delfi Izklaidi" meitene pastāsta, ka viņas centienus uz brīdi ir pārtraukušas veselības problēmas.

"Šobrīd svara nomešanu ietekmē vairogdziedzera problēmas, taču, kolīdz sakārtošu veselību, iesākto turpināšu. Neapstāšos, kamēr nesvēršu 70 kilogramus," apņēmības pilna ir Laura, kura priecājas, ka pēc šova sākusi ēst veselīgāk.

"Agrāk bieži gāju uz "McDonald's", tagad vairs nevelk, jo mājās gatavoju normālu ēdienu. Arī čipsus vairs tik bieži nepērku. Pirms šova bija tā – kā ieiet veikalā, tā čipsu paka groziņā. Tagad pati esmu šokā, kā es tā varu – ar vēsu prātu paiet tam stendam garām, " pastāsta Laura un priecājas, ka arī viņas līgavainis Mārtiņš sācis ēst veselīgāk.

"Nu gadās jau tā, ka viņam sagribas ko neveselīgu, bet tad viņš parasti pagaida, kad es esmu beigusi ēst, un tikai tad ķeras pie kārumiem," atklāj Laura, kura kopā ar dzīvesbiedru dalībai šovā pieteicās arī tāpēc, lai pārvarētu attiecību krīzi. Tas arī izdevās un raidījums beidzās ar bildinājumu.

"Mēs vairs tā nestrīdamies. Agrāk bija tā, ka es nevis aizrādīju, bet kliedzu. Tagad, kad sanāk saķerties, Mārtiņš saka – labi, zaķīt, apsēdies, mēs visu izrunāsim. Tagad mēs strīdamies, visu izrunājot. Protams, ka sanāk reizēm sakliegt, bet tagad tas ir reti," priecājas Laura.

Tomēr sarunā ar "Delfi Izklaidi" meitene atzīst, ka abi precēties vēl nesteidzas.

"Finanses paliek finanses vispirms mums ir jāiekrāj nauda. Šova laikā iemācījāmies būt taupīgāki, tagad ar algu varam izvilkt ilgāku laiku, kā arī cenšamies iekrāt," pastāsta Laura un atklāj, ka abi ir ieplānojuši tuvākajā laikā pārcelties uz dzīvi ārpus Latvijas, lai iekrātu naudu kāzām.

"Ārzemēs jau var vairāk nopelnīt, tagad tieši gaidām zvanu no darbā iekārtošanas aģentūras. Mēs gribējām precēties jau 2015. gadā, trīs mēnešus pēc iepazīšanās pieteicām kāzu datumu. Bet tad, kad parēķinājām, ka mums jālūdz vismaz 40 kāzu viesi, sapratām, ka nevaram to finansiāli atļauties,"atminas Laura un atklāj, ka viens no viņas sapņiem ir dzīvē apprecēties vienu vienīgu reizi, kā arī kāzās uzvilkt "kuplu princešu kleitu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!