Foto: Privātais arhīvs

Visa nākamā nedēļa tiks aizvadīta starptautiskā dziesmu konkursa "Eirovīzija" zīmē, un dalībvalstu pārstāvji, tostarp arī Latvijas delegācija, jau devusies uz Izraēlu, kur Telavivā šogad notiks muzikālā sacīkste.

Trīs datumi, kas visiem konkursa faniem jāatzīmē kalendārā, ir 14., 16. un 18. maijs. Latvijas pārstāvji grupa "Carousel" uz skatuves kāps otrajā pusfinālā 16. maijā un uzstāsies ar piekto kārtas numuru.

Otrajā pusfinālā par tiesībām doties uz lielo finālu cīnīsies arī Lietuvas pārstāvis Jurijs Vaklenko, kurš savā dziesmā "Run With the Lions" aicina cilvēkus sajust brīvību un mīlestību.

Savukārt mūsu ziemeļu kaimiņus igauņus šogad konkursā pārstāv zviedru mākslinieks Viktors Krons. Viņš ar dejisko dziesmu "Storm" par žūrijas un skatītāju simpātijām cīnīsies pirmajā pusfinālā.

Visu trīs Baltijas valstu pārstāvji šonedēļ satikušies Izraēlā, kur viens otram novēlējuši veiksmi un apliecinājuši – Latvija, Igaunija un Lietuva mūzikā ir vienotas. Šis īpašais brīdis arī tapis iemūžinās skaistā foto.

View this post on Instagram

Baltic states - united in music 🇪🇪🇱🇻🇱🇹 @eurovision

A post shared by Carousel (@carousel_band) on May 6, 2019 at 11:01am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!