Foto: Publicitātes foto
Priekpilnu notikumu šopavasar piedzīvojusi sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." iepazītā Inese, kuru draugi mīļi dēvē par Bumbulīti. Viņa beidzot piepildījusi sen loloto sapni par kāzām un kļuvusi par precētu sievu.

Inese ar savu mīļoto, kurš par viņu ir 20 gadus vecāks, maija sākumā gredzenus mijuši Taurenes pusē, un pāra īpašajā dienā ar viņiem kopā bija tuvākie draugi un radinieki.

Kaivē dzīvojošais pāris ir kopā jau daudzus gadus un audzina vairākus bērnus. Inese vienmēr bija sapņojusi savu mīļoto kādu dienu saukt par vīru un baltā kleitā doties pie altāra, un beidzot viņai šo ieceri arī izdevies realizēt.

Jāatzīmē, ka mīļoto Inese bildināja pati. Aicinājums apprecēties izskanēja kameru priekšā šovā "Caur ērkšķiem uz...". Sieviete izredzētajam toreiz teica – ja viņai izdosies iekļūt sociālā projekta finālā, vīrietim beidzot būs jāpiekrīt laulībām.

Ineses otra pusīte bildinājumam piekrita, turklāt sociālā projekta finālā mīļotais šo lēmumu apliecināja vēlreiz, visu acu priekšā arī pats lūdzot topošās sievas roku.
Foto: Publicitātes foto

Inese ar izredzēto pirms kāzām mēroja ceļu uz Rīgu, lai izvēlētos gredzenus un kāzu kleitu. Tāpat arī abi savas īpašās dienas priekšvakarā piedzīvoja brīnumainas vizuālās pārvērtības.

Trešdien, 30. maijā, kanāla "STV! Pirmā" raidījuma "Ievas jaunās pārvērtības" skatītāji kļūs par lieciniekiem Ineses un viņas mīļotā skaistajām kāzām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!