Foto: DELFI

Populārā pašmāju televīzijas šova "Saimnieks meklē sievu" sezona jau uzņēmusi apgriezienu, un lielas skatītāju simpātijas iemantojis 51 gadu vecais Andris Leimants no Grobiņas.

Lai gan pagaidām vēl nav skaidrs, kā iegrozīsies brašā saimnieka attiecības ar uz saimniecību attaicinātajām līgaviņām Neldiju un Gitu, viens ir skaidrs – saimnieci, kura iekaros Andra sirdi, viņa sētā gaida raiba kompānija.

Neraugoties uz agrā jaunībā zaudēto roku, Andris ir īsts meistars. Īpaši tuvas attiecības viņam ir ar koku, un saimniecībā var papriecēt acis pie dažādām radībiņām – blakus sunim ir sargs, kurš nekad sētu nepamet, tāpat viesus sagaida pele un citi kokā griezti tēli. Liels lepnums Andrim ir milzu karote, kas tapusi no viena koka.

Arī meita Arnita no tēva mantojusi radošu garu un prasmīgas rokas – liekot lietā dažādas sadzīves lietas, ko citi, iespējams, pa taisno met atkritumos, viņa sētai piedevusi krāsas un sievišķīgāku piesitienu.

Saimniekšova vecākā dalībnieka sēta jau tagad iemantojusi popularitāti Latvijas apceļotāju vidū, bet pats Leimants sapņo par muzeja izveidošanu, kurā varētu izstādīt gadu gaitā savāktās lietas. Tiesa, kamēr vēl sapnis par muzeju ir tikai ceļā uz piepildīšanu, arī tagad brauciens uz saimniekšova dalībnieka sētu ir gana izklaidējošs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!