Lai arī pašmāju mūzikas eksperti pauduši bažas, ka jaunajam māksliniekam Justam Sirmajam varētu nebūt gatavs plāns, kā sagatoties uznācienam Eirovīzijā, dziedātājs apliecinājis, ka nav nekāda pamata satraukties. Pusotru nedēļu pēc Supernova viņš jau strādā pilnā sparā.

DELFI Izklaidei atklāj Justs, pēc triumfa Latvijas konkursā viņš nav atpūties ne mirkli. Jau nākamajā dienā mākslinieks meties darbos, lai sagatavotu konkursa numuru, un brīvā laika viņam līdz maijam tikpat kā nav.

Mūziķim palīdz viņa komanda: Jūlija Fricsone un Andžejs Gavrišs. Komanda jau uzsākusi filmēt vizītkarti, kas tiks demonstrēta pirms Justa uznāciena Zviedrijā, strādā pie jauna muzikālā materiāla, ko Justs varētu piedāvāt faniem, kā arī plāno ar Justu un viņa hitu drīzumā iepazīstināt arī ārzemes.

DELFI Izklaidei atklāj mūziķa menedžments, veikalā t-bode iespējams iegādāties īpašus fanu krekliņus ar Justa attēlu. Krekliņi izpelnījušies milzu popularitāti, taču tūlīt tie tiks izdoti jaunā dizainā, akcentējot Justu kā Latvijas pārstāvi Zviedrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!