Foto: DELFI

Šova Lauku sēta jaunajā sezonā cīņu par ceļojumu uzsāka pieci vīri un piecas daiļā dzimuma pārstāves. Starp viņām īpaši izceļas draiskules Violeta un Arta, kuras smago darbu piepildītajā ikdienā neaizmirst arī par savu sievišķību.

Lauku sētā šajā sezonā rosās piecas īpaši spilgtas jaunkundzes un kundzes, un lielas skatītāju simpātijas iemantojusi arī sestā un galvenā šova dalībniece - saimniece Valentīna Roziņa.

Stiprā dzimuma pārstāvju acis gan vairāk kavējas pie Artas un Violetas, kuras darbu dunā pamanās gan kārdinoši uzcirsties, gan atļauties kādu draiskulību.

Abas ir vienā vecumā, un, iespējams, tāpēc arī starp abām izveidojušās visnotaļ draudzīgas attiecības. Tiesa, šis iespaids var būt mānīgs, jo vērīgākie Lauku sētas skatītāji atceras, ka vienā no izbalsošanām Arta mājās vēlējās sūtīt tieši Violetu.

To, kā tālāk attīstīsies notikumi Lauku sētā un kurš no dalībniekiem kļūs par trešo "aizgājēju", uzzināsim jau ceturtdienas, 12. novembra vakarā, kad LNT piedāvās jaunāko šova pārraidi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!