Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 14. septembra, vakarā šovā Saimnieks meklē sievu gaidāma īpaši aizraujoša sērija – pieci šovā iekļuvušie saimnieki pirmo reizi satiks pašu pēc saņemtajām vēstulēm atlasītās piecas dāmas. DELFI Izklaide sērijas gaidās piedāvā jau ielūkoties tikšanās aizkulisēs.

Uz pirmo randiņu, kas notika kino pilsētiņā Cinevilla Tukuma pusē, saimnieki bija mērojuši ceļu no visām Latvijas malām.

Šova jaunākais dalībnieks Jānis Šmits braucis no Burtnieku novada, Kurzemi šosezon pārstāv Ģirts Brumsons no Aizputes, Jānis Kauķis atbraucis no Valles, bet no Latgales tālākās malas - Baltinavas un Ludzas puses - braukuši attiecīgi Egils Langovskis un Alfrids Lipovskis.

Arī kopā 25 līgaviņas mērojušas ceļu no visdažādākajām Latvijas malām, lai pirmo reizi dzīvē satiktu puišus, kurus pašas noskatījušas TV ekrānā. Pirmajā randiņā katrs no saimniekiem ieplānojis kādu interesantu aktivitāti savām piecām pielūdzējām.

Katram no puišiem būs no piecinieka jāizvēlas trīs sev tīkamākās, kuras vest līdzi uz savu saimniecību un iepazīt tuvāk lauku ikdienā, lai izvēlētos, iespējams, pat sievu. To, kā saimniekiem gāja ar izvēli, varēs vērot TV3 jau 14. septembra vakarā pulksten 21 šova Saimnieks meklē sievu pirmā randiņa sērijā.

Foto: Zita Ramma
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!