Foto: Privātais arhīvs

Lai gan šova Saimnieks meklē sievu dalībniekiem Jānim Kauķim un Sandrai Baumanei (abi attēlā) romantiskajā ceļojumā neizdevās rast kontaktu vienam ar otru, abi vismaz tika pie iespējas izbaudīt Šveices skaistumu. Īpaši šo iespēju izmantota Sandra, kura novērtēja visu, ko Šveice piedāvā, iemūžinot valsts krāšņumu arī foto attēlos.

Sapnim līdzīgā ceļojumā uz Šveici devās divi no saimniekšova pāriem - Jānis un Sandra, kā arī Egils Langovskis un Zane Akmene. Šķiet, Sandra no visiem šīs sezonas mīlas spēles dalībniekiem ārzemju ceļojumu izbaudīja visvairāk.

Jau kopš paša ceļojuma sākuma simpātiskā līgaviņa pauda neviltotu sajūsmu par gleznaino Šveici. Meitene steidza iemūžināt skaistās ainavas foto attēlos, ar šo savu rīcību jau izraisot kavaliera burkšķēšanu.

Kamēr Kauķis pauda neizpratni par to, kāpēc visu vajag fotografēt, Sandra puisī neklausījās, bet turpināja baudīt visu, ko ceļojums piedāvā. Lai arī abu attiecības Šveicē sašķobījās, Sandra nesteidza rīkot drāmas, bet izmantoja iespēju apskatīt valsti, dodoties pastaigās arī bez mūžīgi sadugušā saimnieka.

DELFI Izklaidei atklāj Sandra, no ceļojuma viņai par skaistu atmiņu paliks apmēram 300 pašas fotografētas bildes. Labākos attēlus šova dalībniece laipni atļauj apskatīt arī citiem saimniekšova faniem un ceļot mīļotājiem, kuri savu braucienu uz Šveici vēl tikai plāno.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!