Foto: DELFI

Iespējams, visdaiļākās meitenes mīlas spēlē "Netīrās dejas" tikušas Kimam Šipillo – šīs dāmas var lepoties ar izciliem augumiem, atbruņojošiem smaidiem un īstu sievišķību. To visu un vēl vairāk meitenes atrāda šova skatītājiem, pozējot īpašā peldkostīmu sesijā "Delfi Izklaidei".

Kima kompānija apmetusies glaunā SPA viesnīcā Siguldā, kas vilināt vilina ar dzidru baseinu un ziedošām pļavām. Tāpēc meitenes nav divreiz jāaicina uzvilkt peldkostīmus un mesties veldzējošajā baseina ūdenī vai dejot pļavā.

Par Kima sirdi cīnās divas rīdzinieces: nopietnā un pašpārliecinātā ekonomikas studente Karīna un jautrā Evelīna, kura šobrīd studē sabiedriskās attiecības, kā arī būvniecības vadītāja asistente Sanita no Līvāniem, topošā tūrisma industrijas speciāliste Lauma no Valmieras un medicīnas studente Anda no Jelgavas.

Skaidrs, ka Kimam priekšā ļoti grūta izvēle – visas ir lieliski pierādījušas sevi kā komunikācijā, tā dejā un arī, kā var spriest pēc peldkostīmu sesijas bildēm, augumu ziņā ir viena par otru daiļākas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!