Skatītāju simpātijas kopš augusta izskaņas iemantojis Latvijas Televīzijas lielais rudens projekts - muzikālā sacensība Mana dziesma. Tuvojoties šova ceturtajam raidījumam, DELFI Izklaide piedāvā ekskluzīvu ieskatu filmēšanas aizkulisēs.

Šova ceturtajā raidījumā spēkiem mērosies populāri pašmāju aktieri - sieviešu komandā rosīsies Ieva Puķe, Dana Čerņecova un Ērika Eglija un, bet stipro dzimumu šoreiz pārstāvēs Imants Strads, Mārtiņš Upenieks un Kaspars Dumburs.

Kā sola šova veidotāji, spēle būs ierasti spraiga, jautra un humora pilna, bet ekskluzīvs video no šova uzņemšanas liecina - filmēšanas procesā dažkārt gadās arī pa kādam kuriozam.

Kādā jautājumā uz šova vadītāju - Intara Rešetina un Dagmāres Legantes - "špikeriem" redzamā atbilde bija tik neticama, ka izcēlās neliels apjukums, un pieredzes bagātais aktieris godprātīgi mudināja producentus viņiem ar skubu pateikt priekšā pareizo atbildi, lai viņi "neizskatītos pēc lohiem".

To, kā šī situācija atrisināsies televīzijas ekrānos un kura no muzikālajām aktieru komandām tad īsti izrādīsies spēcīgāka, skatītāji uzzinās svētdienas, 20. septembra, vakarā no pulksten 21.10 LTV1 ēterā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!