Foto: DELFI

Pirmdienas, 19. oktobra, vakara sērijā divi pirmie šova Saimnieks meklē sievu puiši izdarīja gala izvēli. Ģirts Brumsons izvēlējās turpināt attiecības ar Gundu Jandavu, kamēr Jānis Šmits kā savu īsto nosauca Antru Gailumu. Latvijas seksa eksperts Edgars Toretto pārliecināts – vismaz vienam no pāriem skanēs kāzu zvani.

"To, ka Ģirtam vispiemērotākā ir Gunda, es kā eksperts redzēju jau sākumā. Man ir liels prieks, ka mani novērojumi izrādījās trāpīgi!

Svarīgākais šajā pārī ir tas, ka uzreiz var redzēt to, cik Ģirts ir sirsnīgs un cik labi un uzmanīgi izturas pret Gundu. Tas, ka vīrietis ir uzmanīgs pret savu sievieti, mūsdienās ir ļoti liela vērtība.

No vīrieša attieksmes atkarīga arī sievietes laime. Bet no sievietes labsajūtas - laime visā ģimenē," DELFI Izklaidei skaidro attiecību un seksualitātes pārzinātājs. Viņš atklāj, ka šī pāra lielisko saskaņu un vīrieša rūpes par dāmu lieliski iezīmējis pāra dialogs sērijas beigās, kurā Ģirts jautā Gundai, kurā valstī ir vislabākie vīni.

"Meitene atbild, ka Gruzijā. Viņu abu viedoklis saskan, un puisis paziņo, ka abi brauks ceļojumā uz Gruziju. Tā bija perfekta saskaņa, ko varēja just pat caur monitoru! Ģirts un Gunda ir super pāris, esmu pārliecināts, ka tur būs kaut kas vairāk," priecājas Toretto.

Par Šmita izvēli viņš gan nav tik priecīgs. Redzot, kas darās šī saimnieka sētā un kā pats puisis mokās neziņā par īsto izvēli, Toretto pat atkārtoti noskatījies iepriekšējās sērijas, pievēršot īpašu uzmanību Daigas emocijām šova laikā.

"Tas, ko var redzēt, savelkot visu kopā, ir kas pārsteidzošs. Kā Daiga uz viņu skatās! Tas ir kas īpašs. Viņas skatiens atklāj visas viņas emocijas. Un, ja kārtīgi iedziļinās attiecību spēlēs šajā saimniecībā, var saprast, ka tikai dēļ Šmita jau Daiga arī pielējās.

Man bija ļoti žēl Daigas izbalsošanas brīdī. Varēja uzskatāmi redzēt, ka meitene bija patiesi ieķērušies Šmitā," spriež Toretto.

Izvērtējot saimnieka ķermeņa valodu, Toretto secinājis, ka arī Šmits pret Daigu nav bijis vienaldzīgs, taču šoreiz savas sirds sūtītos signālus ignorējis. "Principā Šmits, izvēloties meiteni, vadījās pēc savas seksuālās iekāres, ne jūtām.

Tās sarunas par to, ka abi ar Antru pabeidzot viens otra teikumus, mani nepārliecināja. Kāda teikumu pabeigšana, ja viņi pazīstami vien trīs dienas? Trīs dienu laikā, kad apkārt kameras un sveši cilvēki, nav iespējams otru tik dziļi iepazīt.

Atliek vai nu sekot savai sirdsbalsij, vai vadīties pēc seksuālās iekāres. Man izskatās, ka Šmits sabijās no savām jūtām un izvēlējās meiteni, kas viņu seksuāli vairāk saista," savu viedokli atklāj Toretto.

Eksperts spriež, ka arī Antras izvēle nav slikta, ja saimnieks vēlas jauku, pikantu romāniņu, taču diez vai kas vairāk tur sanākšot.

"Šmits, izdarot šādu izvēli, ir palaidis garām iespēju atrast meiteni, kuru patiešām varētu apprecēt, viņas vietā izvēloties savu seksuālo fantāziju piepildījumu. Bet jebkurā gadījumā - vēlu lai šim pārim un jo īpaši Daigai dzīvē un mīlā viss izdodas.

Ja runājam par Ģirtu un Gundu, te man nekas pat nav jānovēl - skaidrs, ka šova producentiem ir izdevies radīt skaistu pāri. Lai viņiem skaists ceļojums uz Gruziju, un nešaubos, ka tāds tas arī būs," visiem mīlniekiem laimes vēl Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!