Foto: Vida Press
Amerikāņu komiķe, producente un šovu vadītāja Elena Dedženeresa nolēmusi likti punktu ASV iecienītajam sarunu šovam "The Ellen DeGeneres Show", kas TV ēterā bija redzams kopš 2003. gada.

63 gadus vecā Dedženeresa pavēstījusi, ka no 2022. gada viņas šova filmēšana vairs nenotiks, ziņo CNN. Pārraide "The Ellen DeGeneres Show" ir dienas TV šovs, kurš piedzīvojis jau 18 sezonas jeb ēterā redzams kopš 2003. gada. Tiks uzņemta vēl arī 19. sezona, taču tad šova eksistence būs beigusies. Par savu lēmumu vadītāja nolēmusi apspriesties arī ar Opru Vinfriju viņas vadītajā sarunu šovā.

Pati Elena komentējusi, ka viņai padomā ir nākamie soļi profesijas karjerā. Bet šis šovs bijis izaicinājumu pilns, bijis grūti "katru dienu taisīt jautru izrādi". Lēmumu par šova izbeigšanu veicinājis arī aspekts, ka trūcis darbinieku. Esošā filmēšanas komanda viņai esot gluži kā ģimene, kas katru dienu likusi smieties.

Dedženeresas šovs laika gaitā saņēmis kopskaitā 64 prestižās "Emmy" balvas. Šovu producē "Warner. Bros" televīzija, kas ir daļa no "WarnerMedia" kompānijas. Dedženeresas šovs kombinēja kopā gan dažādus radošus priekšnesumus, kuros piedalījās slavenības, gan arī ietvēra dziļākas sarunas par nopietniem tematiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!