Foto: F64

Populārā televīzijas darbone Elīna Doļģe (attēlā) kopā ar savu komandu nolēmusi turpināt pavāru šova Mūsdienu Latvijas garša veidošanu un aicina atsaukties pavārus un šefpavārus, kuri vēlētos piedalīties raidījuma otrajā sezonā.

"Otrajā sezonā mēs vēlamies kliedēt mītu, ka tikai galvaspilsētas restorāni un pavāri domā par Latvijai raksturīga mūsdienīga ēdiena radīšanu. Mēs esam pārliecināti, ka ir pavāri, kuri par to rūpējas arī Latvijas reģionos, kur gan tas dažādu iemeslu dēļ ir grūtāk izdarāms.

Mēs ļoti vēlamies iedrošināt šos pavārus iznākt gaismā, parādīt savu meistarību un pārstāvēt savu pilsētu, novadu," stāsta raidījuma producente Doļģe.

"Raidījuma pirmās sezonas laikā saņēmām daudz zvanus no raidījuma skatītājiem, kuru draugi vai radi ir pavāri, un viņi interesējās par iespējām piedalīties raidījumā. Turklāt lielākā daļa zvanu bija no dažādām Latvijas pilsētām.

Tādēļ otrajā sezonā centīsimies aptvert plašāku Latvijas teritoriju, dodot iespēju parādīt savu talantu ne tikai galvaspilsētas pavāriem," lēmumu turpināt šovu skaidro Doļģe.

Tiem pavāriem un šefpavāriem, kuri vēlas pierādīt savu meistarību visai Latvijai un atklāt mūsdienu Latvijas garšu, līdz 16. decembrim TV3 mājaslapā ir iespēja pieteikties dalībai šovā.

Raidījuma veidotāji arī atklāj, ka šova otro sezonu vadīs diriģents Ints Teterovskis, bet īpaša žūrija - LIVE Riga vadītāja Vita Jermoloviča, šefpavārs Māris Jansons un zemnieks Mareks Bērziņš - vērtēs pavāru ēdienu gatavošanas oriģinalitāti, darba kultūru virtuvē, kā arī ēdienu noformējumu un pasniegšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!