Foto: F64

Telekompānijas LNT raidījuma Labvakar, Latvija! komanda par godu Sieviešu dienai ceturtdienas, 7. marta, vakarā bija uz atklātu sarunu aicinājusi televīzijas "seju" un producenti Elīnu Doļģi (attēlā), kura pastāstīja, kāpēc savulaik piekritusi fotografēties kaila.

30 gadus vecā Doļģe sekojusi daudzu sabiedrībā zināmu sieviešu piemēram un savulaik ir piekritusi aicinājumam atkailināties populārā pašmāju vīriešu žurnāla Klubs un veselīga dzīvesveida izdevuma Shape pikantajām fotogrāfijām.

"Ir mazliet tāds iekšējs spīts par to, ka, pirmkārt, tas mazliet kāpj pāri kaut kādām nosacītajām pieklājības normām, kā arī tas, ka tu atļaujies un vari pārkāpt šīs normas, un tas, ka tu vari to izdarīt skaisti," iemeslus, kāpēc piekritusi publicēt kailfoto, uzskaita Doļģe, kuras bildes radījušas arī zināmu rezonansi paziņu lokā.

"Pirmajā brīdī bija tāds izbīlis, kāpēc es to daru un kāpēc man to vajag. Mammai sākumā bija šoks. Bija arī kaut kāds nosodījums sākumā, bet, kad cilvēki ieraudzīja bildes, pārsvarā lielākoties visi izteica atzinīgus vārdus," smejoties atcerējusies Doļģe.

Tiesa, aicinājumam uz fotosesiju žurnālam Klubs viņa nav piekritusi uzreiz, bet pēc ilgām pārrunām, ko Elīna salīdzina ar "peles un kaķa" spēli - galvenais arguments teikt jāvārdu bijusi apziņa, ka fotogrāfijām būs laba kvalitāte.

Nonākot fotostudijā, dūša gan bijusi papēžos un palicis vien mulsums, ko vēl vairāk pastiprinājusi stiliste, kas Elīnai piedāvājusi tik maz apģērba, ka meitene sākumā pat nav ticējusi, ka tas patiešām būs viss, kas viņai būs mugurā.

Elīna arī nav slēpusi, ka viņa ar savu izskatu un augumu ir apmierināta, tāpēc pie fotosesijām žurnāliem Klubs un Shape viņa apstāties negrasās - šobrīd topot viņas aktu gleznojumi.

Video: Elīna Doļģe LNT raidījumā atceras abas savas pikantās fotosesijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!