Ceturtdienas, 31. maija, vakarā kanāla "STV Pirmā!" skatītāju novērtējumam tiks sniegta ģimeņu attiecību šova "Mamm', brauc mājās", jaunākā sērija, kurā uz trim dienām kādā ģimenē mammas vietu ieņems sabiedrības dāma Elita Drāke.

Elitu palīgos uzlabot attiecības ar vīru un bērniem uz ģimenes mājokli Kauguros uzaicinājusi 38 gadus vecā sociālā darbiniece Kristīne. Viņa ar vīru – 41 gadu veco dažādu radošu nodarbju speciālistu Ģirtu – ir kopā jau 11 gadus un audzina divas atvases – deviņus gadus veco Kīru un par brāli gadu jaunāko Rūdolfu Šio.

Finansiāli ģimeni pārsvarā apgādā Kristīne, tikmēr Ģirts uzlabo jauno mājvietu, uz kuru ģimene pārcēlusies pirms neilga laika, un pieskata dēlus. Tiesa, gluži kā Rīga, kura nekad nebūšot gatava, arī mājā, kurā dienu no dienas dzīvojas Ģirts, joprojām darāmā ir kaudzēm. Un tieši šis fakts nepatīkami pārsteigs Elitu.

"Tas būtu par maz teikt, ka man ir šoks. Un par maz būtu teikts, ka man tas ir pieņemami," ieraugot mājas iekštelpās valdošo nekārtību savu pārsteigumu neslēps populārā sabiedrības dāma.

"Nevis tāpēc, ka tas ir labi vai slikti – es uzskatu, ka katram cilvēkam ir jādzīvo, kā viņš grib. Taču priekš manis tas ir dubults pārdzīvojums, jo esmu pilnīga perfekcioniste. Es dzīvoju apmēram tā, kā muzejā, un man katrai lietai ir sava vieta. Un visam klāt man ir ļoti maz mantu, jo tā ir arī viena no manu kursu terapijām – atbrīvoties no liekām mantām un dzīvot kārtībā.

Man nav saprotams un es arī nezinu, kā taktiski un cilvēciski mīļi pastāstīt, ko tas dara sliktu, dzīvojot tādā vidē. Un kāda tā varētu būt nākotnē liela trauma bērniem nedzīvot tīrībā un kārtībā. Te ir bišķiņ tā kā visa par daudz," ieraugot savu jauno mājokli teiks Elita.

Jau otrajā ģimenē pavadītajā dienā Elita ķersies vērsim pie ragiem un centīsies ieviest kārtību mājā. Lieki piebilst, ka ģimenes galva Ģirts par šādu iniciatīvu nebūs sajūsmā un atrunāsies, ka mājas kārtošanai ikdienā vienkārši neatliekot laika. Arī brīdī, kad Elita aicinās viņu palīgos, būs ļoti aizņemts, vārot makaronus bērniem, un apgalvos, ka nespēj vienlaicīgi darīt desmitiem darbu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!