Foto: Publicitātes foto

Savulaik Latvijā populārā dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) jau gandrīz divus gadus par savu dzīvesvietu izvēlējusies ASV, kur viņa darbojas ne tikai kā dīdžejmeitene, bet izmēģina spēkus arī kino biznesā.

Pērnā gada nogalē Ellai radās iespēja filmēties seriālā Beverly Hills 90210: New Generation, kur viņai bija uzticēta iespēja būt par ķermeņa dubultnieci Kamillai Grāmerei no šova Real Housewives of Beverly Hills.

Tā kā latviešu blondīne, dzīvojot ASV, regulāri apmeklē dažādus kastingus, nesen viņai atkal uzsmaidījusi veiksme  - savos sociālo tīklu profilos Ella paziņojusi, ka tagad filmējas telekompānijas CBS jaunajā seriālā We Are Men.

Seriāls, kura iznākšana uz ekrāniem paredzēta šogad, vēsta par jaunu puisi, kuru līgava pamet pie altāra. Viņš ievācas īres dzīvokļu kompleksā un tur atrod sev trīs labus draugus, kuri ir krietni vien pieredzējušāki par viņu un pārdzīvojuši daudzas neveiksmes privātajā dzīvē.

Viena no galvenajām lomām šajā humoristiskajā daudzsēriju filmiņā uzticēta Tonijam Šelhubam, kuru Latvijas televīzijas skatītāji, iespējams, atceras no seriāla par dīvaino izmeklētāju Monku.

Kā liecina portālā IMDb.com publicētais seriālu aktieru saraksts, starp 15 nozīmīgākajām lomām Ellas vārda nav, un, tā kā viņa seriāla aprakstā vispār nav pieminēta, visticamāk, ka latviešu mūziķei atvēlēta vien neliela epizodiska lomiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!