Foto: Publicitātes foto

Pērnā gada sākumā Latvijas Televīzijā startēja jauns pašmāju seriāls Eņģeļu māja, bet šoruden, sākoties jaunajai sezonai, seriāla veidotāji nolēmuši tam dot jēgpilnāku nosaukumu.

Kā vēsta seriāla veidotāji, ceturtajā sezonā Eņģeļu māja pārtaps par Eņģeļu ielu 9. Pelnrušķītes mantojums un jauno varoņu lomās iejutīsies tādi aktieri kā Ivars Kalniņš, Regīna Razuma (abi kopā attēlā), Kristīne Nevarauska, Sarmīte Rubule un citi.

No seriāla sākotnējās komandas Eņģeļu ielā spēlēs Guntis Skrastiņš, Normunds Laizāns, Ivars Puga, Kristaps Ķeselis un Sanita Pušpure, bet citi Eņģeļu mājas skatītāju iemīļotie aktieri vairs darbu šajā projektā neturpinās.

Eņģeļu ielas 9 darbība risināsies piepilsētā, un galvenā satura intriga vērpsies ap dzimtas mantojumu un ieskicēs asu paaudžu konfliktu.

"Attiecību krustugunīs parādīsies gan labais, gan sliktais, bet pamatā - vispārcilvēciskais. Seriāla skatītājiem būs iespēja gan pasmieties, gan līdzpārdzīvot.

Tēlu un raksturu dažādība ļaus identificēties ar kādu no varoņiem, iedvesmojoties un mācoties no labā, un pārdomājot kļūdas, kādas labāk nepieļaut," komentē seriāla režisore Virdžīnija Lejiņa.

Pirmā Eņģeļu ielas 9 sērija pie televīzijas skatītājiem nonāks 23. septembrī, un sekot līdzi jauno varoņu piedzīvojumiem būs iespēja līdz 20. decembrim.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!