Foto: Publicitātes attēli
Smeldzes šovu "Caur ērkšķiem uz..." pametusi Sarmīte, kura sociālajā šovā ieradās ar mērķi atbrīvoties no azartspēļu atkarības.

Šova jaunākā sērija pārsteidza ne tikai ar patīkamu atkalredzēšanos ar pirmās sezonas vienu no spilgtākajām dalībniecēm – Inesi jeb Bumbulīti, bet arī neviltotām emocijām un asaru plūdiem.

Cenšoties nokārtot rēķinus ar pagātni, dalībnieki atvēra savas sirdis un skatītājiem dzīves skaudrākos aspkektus. Dienas noslēgumā līdz nakts melnumam pie ugunskura visi nodevās meditācijai un iekšējās pasaules attīrīšanai.

Saskaņā ar projekta noteikumiem arī šoreiz kādam bija jādodas mājup. Apkopojot ekspertu viedokli, par labāko tika atzīta Kristīne, tomēr pirmo reizi projekta vēsturē pilnīgi visi dalībnieki saņēma īpašu atzinību par drosmi atklāties un mērķtiecību.

Tiesa, iekšējā balsojumā, šādas vienprātības nebija – lai arī jau otro reizi visbiežāk tika nosaukts Sarmītes vārds, pārmetot viņai divkosību, spēlēšanu uz kamerām un savstarpējā komandas gara trūkumu, izskanēja arī viedokļi, ka mājās jādodas Markusam.

Projektu šonedēļ pameta 29 gadus vecā Sarmīte no Skrundas, kura cieš no azartspēļu atkarības un psiholoģiskiem kompleksiem. Jaunā sieviete sapņo apprecēties un būt mīloša mamma, kā arī tikt galā ar atkarībām.

Dalībnieku vidū valdošo saspringto gaisotni apliecināja arī fakts, ka Sarmīte, dodoties prom, pat nevēlējās atvadīties no pārējiem kolēģiem. "Lai viņas pašas tiek ar sevi galā," lakoniska bija izbalsotā "Ērkšķu" dalībniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!