Foto: DELFI

Par Latvijas aprunātāko meiteni kļuvusi Evelīna Šaulīte (attēlā) – šova "Netīrās dejas" dalībniece, kura jau pirmajā filmēšanas dienā atļāvās izģērbties un maigoties ar tikko iepazīto Aināru Burcevu. Sarunā ar "Delfi Izklaide" Evelīna izskaidro savas rīcības motīvus.

"Ikdienā es tāda noteikti neesmu. Es nekad neko tādu neatļautos darīt reālajā dzīvē. Bet šeit mēs esam šovā, lai cīnītos par puisi.

Laiks ir ļoti ierobežots, tāpēc mēs visas daudz ātrāk liekam savas kārtis galdā. Cita varbūt to dara klusāk un mierīgāk. Bet es uzskatu, ka šeit vislabākā taktika ir sākt uzreiz un agresīvi cīnīties par puisi," to, kāpēc jau pirmajā vakarā metusies plika un savaldzinājusi puisi ar skūpstiem un erotiskiem glāstiem, izskaidro Evelīna.

Viņa vēlas mazliet attaisnot savu šerpo izgājienu, paziņojot tautai, ka vispār šī nebūtu dēvējama par atdošanos pirmajā naktī.

"Nedaudz atzīšos – mēs ar puisi bijām satikušies arī pirms tam. Mēs iepriekš kopā filmējāmies reklāmai. Pēc šīs filmēšanas kopā ar puisi pastaigājāmies līdz centram, tā ka nedaudz jau mēs bijām viens otru iepazinuši, nevar teikt, ka viss notika gluži pirmajā vakarā.

Tātad viss nav tik, tik ātri. Bet, jā, dzīvē es tā neatļautos," notikumu virzību precizē drosmīgākā šova dalībniece. Meitene gatava turpināt tādā pašā stilā.

Evelīna sevi salīdzina ar Šeherezādi – kā viņai katram vakaram bijusi sava pasaka, kas pārtraukta pašā aizraujošākajā vietā, tā Evelīnai katrai naktij padomā kāda jauna kārts, ko likt galdā, lai noturētu Aināra uzmanību.

"Protams, kaut kādas robežas man ir. Šis šovs tomēr nav visa vērts. Es puisi nepazīstu tik labi, lai ietu pāri visām robežām. Bet tā pelde pa pliko un tas, kas notika naktī, bija tuvu robežai, godīgi sakot," spriež Evelīna.

Lai arī tauta spriež, ka Evelīnas uzvedība ir uzspēlēta, meitene uzsver, ka viņas jūtas ir patiesas un Ainārs viņai tiešām patīk, kas arī daļēji izskaidro drosmīgo gājienu pirmajā vakarā.

"Varbūt, ja es cīnītos par citu puisi, es tā neiespringtu. Ar citu nebūtu gājusi plika peldēties. Un, cik sapratu no puiša, viņš ir arī ļoti priecīgs par to, ka esmu viena no piecām, kas cīnās par viņu. Esmu ieradusies šeit ar nopietniem nolūkiem.

Es esmu brīva meitene. Esmu gatava nopietnām attiecībām. To, cik nopietni viss izvērtīsies, jau vēl nevar spriest, bet sajūta ir. Ir ķīmija. Es domāju, ka tas varētu nevis beigties labi, bet gan nebeigties," smaida šova dalībniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!