Foto: Publicitātes foto

Lielu daļu šova Jaunā talantu fabrika skatītājus daudz vairāk par dalībnieku vokālajām iemaņām interesē jauniešu sadzīve atšķirtībā no ārpasaules, un, lai gan daudziem šķiet, ka šis ir garlaicīgākais talantu šovs, pamazām šovā veidojas īstas kaislības.

Atšķirībā no iepriekšējo šovu dalībniekiem "jaunie fabrikanti" ir neierasti noslēpumaini un par savām izjūtām runā nelabprāt - pārrunas dažkārt kļūst par īstām mocībām gan "balstiņai" Wollijam, gan pašiem dalībniekiem un skatītājiem, jo teikumi no jauniešiem jāvelk ārā gluži kā ar knīpstangām.

Šovs jau ir pusē, un pēc gandrīz pusotra mēneša kopā dzīvošanas beidzot par abpusējām simpātijām visnotaļ atklāti šonedēļ pastāstīja Dāvis Mazurenko un Elizabete Skrastiņa (abi atēlā) - starp abiem uzplaukušas jūtas, kuras no skatītājiem noslēpt vairs nav iespējams, un viņi kļuvuši par šova pirmo oficiālo pārīti.

Pirms pirmdienas koncerta notikušajās pārrunās Elizabete atzinās, ka viņa un Dāvis ir viens otram pateikuši par savām jūtām, un to, ka jauniešu attiecības ir gana nopietnas, apliecina arī fakts, ka brīvdienās viņi divas naktis pavadīja kopā VIP istabiņā uzceltā būcenītī.

 "Man simpātijas pret Dāvi bija jau kādu laiku, bet es nezināju, ka tās ir abpusējas. Tad viņš man pateica, un es pateicu viņam, un tā viss sanāca," daiļrunīgi notikušo raksturoja meitene.   

To, kas īsti starp abiem noticis improvizētajā teltī, meitene gan kautri atklāt nevēlējās, uz jautājumu par bučošanos atbildot, ka varbūt jā, bet varbūt nē. Dāvis gan bija atklātāks un neslēpa, ka abi drusku "pamīļojušies" un nedaudz arī pabučojušies.

"Es piekrītu, ka nevajag te spēlēt bērnudārziņu, bet es saprotu arī Elizabeti, kura negrib to darīt visu kameru priekšā. Es negribu neko uzspiest," to, kāpēc viņš beidzot nolēmis atklāt simpātijas, skaidroja Dāvis.

"Traki es viņā neesmu ieķēries, bet esmu ieķēries un priecīgs," savas jūtas raksturoja Dāvis un neslēpa, ka dzirksti ar meiteni jūt pat uz skatuves.

Tiesa, par notikušo ne visai priecīgs ir Mārtiņš Ābelītis, kurš kopš šova sākuma meta acis uz Elizabeti. Puisis gan tik ilgi vilcinājās ar "ķeršanos vērsim pie ragiem", ka savu iespēju tagad ir zaudējis.

Mārtiņš gan taisnojas, ka pēdējā laikā simpātijas pret Elizabeti ir mazinājušās, jo viņš pamanījis vairākas iezīmes, kas pirms tam dievinātajā meitenē viņam nešķiet simpātiskas, tomēr daži no puiša kolēģiem ir pārliecināti, ka viņš vienkārši ir greizsirdīgs par Elizabetes un Dāvja starpā uzplaukušo mīlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!