Foto: DELFI

Pirmdienas, 2. septembra, vakarā Kanāla 2 šova Jaunā talantu fabrika cienītāju vērtējumam tika nodots jau otrais dalībnieku lielais koncerts, kurā jaunajiem dziedātājiem vajadzēja atdarināt kādu pieredzes bagātu mākslinieku - uzvaras laurus atkārtoti plūca šova jaunākā dalībniece Elizabete Skrastiņa (attēlā centrā).

Elizabetei bija uzticēts gods atklāt otro "fabrikantu" koncertu - meitene izpildīja Valda Atāla kompozīciju Mēs dejojām un par savu uzstāšanos saņēma atzinīgus vārdus no žūrijas locekļiem, kuri Elizabetei piešķīra 34 punktus. 

Nevainīgais Mārtiņš žūrijas un skatītāju simpātijas centās iekarot ar Mārtiņa Freimaņa dziesmu Kad Ēģiptē snieg, bet Gunta, kuru pirms koncerta bija nomocījusi gan slimība, gan Edgara Kramiņa izteikumi, bija izvēlējusies Igo dziesmu Pilnmēness naktī.

Žūrija bija skarba un meitenei piešķīra tikai 25 punktus, kas bija zemākais vērtējums šajā koncertā.

Aminata ar atraktīvu šovu prezentēja izpildītājas Nicol dziesmu Melns un balts un saņēma daudz uzslavu un 38 punktus, Dāvis bija nolēmis atklāt savu maigo dabu, izpildot Imanta Kalniņa dziesmu Dūdieviņš, bet Rita izpildīja draiskulīgo Raimonda Paula kompozīciju Tikai vienu reizi.

Pēc Ilzes uzstāšanās un dziesmas Nenāciet klāt man rudenī skatītājus kārtējo reizi pārsteidza vokālais pedagogs Edgars Kramiņš, kurš godīgi atzina, ka meitenes priekšnesums viņu pamatīgi nokaitinājis, pārmeta viņai bezgaumību un veltīja citas neglaimojošas piezīmes, kas, kā liecina aktivitātes sociālajos tīklos, bija satraukušas Ilzes un šova fanus.

Edgars uz skatuves kāpa ar Paula dziesmu Par to, daudzu meiteņu mīlulis Pāvels Fomkins izpildīja Ivo Fomina dziesmu Muzikants, bet Ieva skatītājus un žūriju apbūra ar emocionālo Mārtiņa Brauna dziesmas Daugaviņa izpildījumu, saņemot šajā koncertā augstāko novērtējumu - 39 punktus.

Evijai Krūmiņai šī bija debija uz Jaunās talantu fabrikas skatuves - viņa bija izvēlējusies savulaik Mirdzas Zīveres izpildīto Raimonda Paula kompozīciju Rudens ogles, ko žūrija novērtēja visnotaļ atzinīgi, piešķirot Evijai 33 punktus.

Sacensību noslēdza par "latviešu Džastinu Bīberu" dēvētais Rihards, kurš izpildīja Laura Reinika hitu Es tev apmulsis.

Žūrijas pastāvīgajiem locekļiem - šova dalībnieku mentoriem Donam, Edgaram Kramiņam un Jolantai Gulbei-Paškevičai - šoreiz bija pievienojusies dziedātāja Anmary, kura pret jaunajiem censoņiem bija ļoti saudzīga.

Žūrijas un skatītāju balsojuma kopvērtējumā vissliktāk bija veicies jaunpienācējai Evijai un Ritai, kurai jau pēc pirmā Fabrikas koncerta bija jāsēžas uz izbalsošanas līnijas.

To, kurš šonedēļ būs trešais kandidāts uz izbalsošanu, noskaidros otrdien notiekošajā iekšējā balsojumā, un jau otrdienas vakarā taps zināms, kuram šovs jāpamet.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!