Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 4. novembra, vakarā TV3 un Kanāla 2 skatītājiem bija iespēja novērtēt šova Jaunā talantu fabrika dalībnieku izaugsmi pusfināla koncertā, kurā uzvaras laurus plūca šova vecākais dalībnieks Edgars Gusts (attēlā pa labi).

Pirmspēdējā koncertā jaunieši uz skatuves kāpa kopā ar krietni vien pieredzes bagātākiem izpildītājiem, bet žūrijas pastāvīgajiem locekļiem šoreiz bija pievienojies diriģents Jānis Ozols.

Sacensību atklāja Dāvis, kurš kopā ar Olgu Rajecku izpildīja Imanta Kalniņa dziesmu Kas jūs esat. No trim žūrijas locekļiem Dāvis saņēma desmitniekus, bet Kramiņš puisim deva tikai trīs punktus, norādot, ka šādu vērtējumu ietekmējusi dzeršana un orģijas "fabrikas" telpās.

Zemāko žūrijas vērtējumu - nieka 21 punktu - šoreiz saņēma iepriekšējo koncertu līderis Pāvels, kurš uzstājās kopā ar dziedātāju Jenny May un izpildīja dziesmu krievu valodā Два стрижа.

Žūrija atzina, ka šis ir bijis puiša neveiksmīgākais priekšnesums šovā un šajā vakarā neveiksmīga bijusi gan dziesmas, gan skatuves partnera izvēle, kā arī savu lomu spēlējis fakts, ka Pāvels ieguldījis pārāk maz darba.

Tāpat koncertā varēja dzirdēt Elizabetes un dziedošā aktiera Jura Jopes duetu, Ravita uzstājās kopā ar operdziedātāju Juri Vizbuli, bet pusfināla koncertu noslēdza Kristīne Šomase, kura par skatuves partneri bija izvēlējusies Normundu Rutuli.

Augstāko žūrijas vērtējumu - 38 punktus - saņēma Aminata, kura uzstājās kopā ar Jāni Stībeli, ar kuru meitene sadziedājusies jau pirms šova, bet koncertā triumfēja Edgars, kurš uzstājās kopā ar Ievu Kerēvicu un izpildīja dziesmu Pieklauvē.

Uz izbalsošanas līnijas otrdienas vakarā sēdīsies Pāvels, kuru no neveiksmes šoreiz nespēja paglābt arī skatītāju balsojums. Viņam pievienosies Ieva, kura uzstājās kopā ar Pēteri Upelnieku un viņa dziesmu Lido, bet neguva pietiekamu atbalstu un ierindojās pēdējā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!