Foto: DELFI

Otrdienas, 15. oktobra, vakarā Kanāla 2 skatītājiem bija iespēja sekot līdzi kārtējai spraigajai šova Jaunā talantu fabrika izbalsošanai, kurā mazāko skatītāju atbalstu guva Mārtiņš Ābelītis (attēlā).

Pēc pirmdienas koncerta skatītāju un žūrijas kopvērtējuma atklāšanas tapa zināms, ka uz izbalsošanas līnijas otrdienas vakarā sēdēs Mārtiņš un šova vecākais dalībnieks Edgars Gusts.

Iekšējā balsojumā dalībnieki lēma, ka puišiem pievienosies par šova Džuljetu dēvētā Elizabete Skrastiņa, kuru gan metās aizstāvēt viņas mīļotais puisis Dāvis Mazurenko, kurš skatītājus aicināja atbalstīt viņa simpātiju izbalsošanā.

Gan Gustam, gan Skrastiņai izdevās gūt pietiekamu skatītāju atbalstu, lai cīņu turpinātu, bet Mārtiņš, kurš uz izbalsošanas līnijas sēdēja jau piekto reizi, bija spiests beidzot šovu pamest.

Ventspilnieks Mārtiņš šī šova skatītāju atmiņā paliks galvenokārt ar to, ka jau pašā šova sākumā viņš atzinās, ka ir nevainīgs. Tāpat atklājās, ka viņš nekad nav bučojies, un tikai šova laikā pirmo reizi braucis ar tramvaju.

Tiesa, puiša liktenis Jaunajā talantu fabrikā vēl nav izlemts, jo nākamajā pirmdienā visi izbalsotie dalībnieki cīnīsies par tiesībām atgriezties šovā, un, iespējams, piepildīsies vokālā pedagoga Edgara Kramiņa prognozes, ka finālā būs cīņa starp Mārtiņu un Edgaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!