Tie TV3 seriāla UgunsGrēks skatītāji, kuriem joprojām šķiet, ka Leons, Elizabete, Zentiņa, Aivars un citi tēli ir pavisam reālas personas, kuru ikdienas gaitas nejauši nofilmētas kādas viesnīcas novērošanas kamerās, ceturtdienas, 11. oktobra, vakarā piedzīvoja pārsteigumu – kārtējā sērijā bija uzskatāmi redzams aktrises krūšu bedrītē ielīmēts mikrofons.

”Uzķēru, ka pēdējā Ugunsgrēka sērijā, kur Zentiņa ir halātā, viņai starp krūtīm ir mikrofons. To es zināju, ka viņi tā dara, bet nebiju redzējusi," sociālajā portālā Twitter šokēta ir dziedātāja Madara Grēgere jeb Madry, kura nekad nav slēpusi to, ka ir liela UgunsGrēka cienītāja.

Pēc Madry paziņojuma arī citi populāri cilvēki tviterī izrāda interesi par seriālā notikušo neražu, interesējoties, kur jautrā ainiņa apskatāma.

Pazīstamā LNT raidījumu seja Inese Supe uzjautrinās par to, ka Madry tik rūpīgi izpētījusi Zentiņas krūtis, bet grupas Cosmos dalībnieks Juris Lisenko iesaka Madry pēc iespējas ātrāk atradināties no seriāla skatīšanās, jo tas esot ”profesionāli apšaubāms".

Ainā, kurā Regīnas Devītes atveidotā Zentiņa (attēlā) beidzot redzama tērpā, kas krietni pikantāks par tradicionālo darba formu, patiešām redzams aktrisei starp krūtīm ielīmēts gaiša toņa mikrofons. Iespējams, tas tur ievietots ar nolūku, lai novērstu kārumnieku skatus no aktrises burvīgajām krūtīm.

Pilnu UgunsGrēka sēriju ar Zentiņas krūšu kuriozu var noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!