Foto: Publicitātes foto

Aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā), kurš šoruden uzmirdzēja seriālā UgunsGrēks kā Fēliksa dēls, šīs lomas dēļ atteicies no citiem darbiem, tāpēc pēkšņā izslēgšana no seriāla aktieri ievedusi finansiālās grūtībās.

"Ar UgunsGrēku saistīju lielas cerības, bet diemžēl viss beidzās tik negaidīti un nepatīkami. Tagad mēģinu dabūt citu darbu, ar iztikšanu ir tā, kā ir," sarunā ar DELFI Izklaidi savu situāciju atklāj jaunais aktieris.

Lai filmētos UgunsGrēkā, Antons pametis iepriekšējo darbu, tāpēc fakts, ka viņa darbība seriālā tik ātri un negaidīti pārtraukta, ne tikai saskumdinājis aktieri, bet arī atstājis iespaidu uz viņa finansēm.

Tā kā Antons uzaudzis bērnu namā, radinieku, kas grūtā brīdī varētu palīdzēt ar naudiņu, viņam nav. Aktieris piedalās mūziklā Burvis no Oza zemes un spēlē Dirty Deal Teatro izrādē Medījums, taču ar šiem ienākumiem izdzīvošanai ir par maz.

"Ar tur nopelnīto noteikti nepietiek, bet esmu laimīgs, ka man ir vismaz kaut kādi darbiņi. Saku lielu paldies savam draugam no bērnu nama, aktierim Jevgeņijam Isajevam. Viņš man grūtā brīdī palīdz ar naudiņu," pateicīgs draugam ir Antons.

Nu abi ar Jevgeņiju izdomājuši labu veidu, kā piepelnīties - aktieri piedāvā iepriecināt bērnus un pieaugušos Ziemassvētku laikā, piedāvājoties nākt ciemos kā Salaveči ar jautru šovu. Antons cer, ka tādējādi vismaz svētku laiku varēs pārlaist, neiekuļoties jaunos parādos.

Uz UgunsGrēka veidotājiem viņš ļaunu prātu netur. "Es esmu cilvēks - optimists, neko stipri neņemu pie sirds. Esmu priecīgs, ka mani pamanīja, un šī seriāla dēļ esmu guvis nudien daudzus fanus," no gaišās puses skatās Antons.

Viņam joprojām uz ielām nāk klāt seriāla fani, kas bēdājas par Antona pazušanu no ekrāniem. Antons atklāj, ka viņu nupat uzrunājis kāds režisors filmēšanai reklāmā, kas dod cerības uz gaišāku nākotni.

"Paskatījos, kāds ir jaunais Fēliksa dēls. Protams, lomas atveidotājs ir profesionālis, bet viņa tēlojumam pietrūkst tā dvēseliskuma, par ko mani fani slavēja Fēliksa dēla lomā," aktiera Ulda Siliņa veikumu analizē viņa priekštecis Fēliksa dēla lomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!