Foto: Publicitātes foto
Šoruden pašmāju televīzijas kanāls TV6 izsludināja konkursu. Tajā bija aicinātas pieteikties tās, kuras vēlas kļūt par TV6 mēneša meiteni un gozēties televīzijas starmešos.

Pēc vairāk nekā trīs tūkstošu pieteikumu izvērtēšanas un balsojuma 50 meitenes tika aicinātas uz fināla atlasi, bet rezultātā tiks izvēlētas 12 labākās, pievilcīgākās un citādi atbilstošākās.

Kā vēsta TV6 pārstāvji, lai iegūtu iespēju mēnesi gozēties kameru priekšā kanālā TV6, meitenes bija gatavas uz daudz ko – dziedāt, skaitīt dzeju, sasmīdināt žūriju līdz asarām, izrādīt savas ēst gatavošanas prasmes, sportot un pat izģērbties, kā arī, protams, šarmēt ar savu daili.

Dalībnieču vidū bija gan jau TV ekrānos redzēta šova dalībniece, gan radio ētera personības, gan pasākumu organizatores un vadītājas, pavāres, sportistes un pat topošā metinātāja.

Meitenēm piecu minūšu laikā bija jāiepazīstina ar sevi, jāsasmīdina žūrija, jāparāda savs talants un jāiejūtas TV sejas lomā, reklamējot sevis izvēlētu TV6 raidījumu.

"Mēs iepazinām ļoti dažādas meitenes no visas Latvijas, un šī noteikti bija ļoti vērtīga diena. Ļoti priecājamies par sieviešu vēlmi uzdrīkstēties darīt to, ko viņas vēlas. Tām, kuras tomēr šoreiz netiks līdz uzvarai, novēlam nekādā gadījumā nepadoties un iet uz savu mērķi. Drosmīgās meitenes, jūs tiešām esat lieliskas – ticiet sev! Trakajiem pieder pasaule!" novēl žūrijas pārstāve, "MTG TV Latvia" mārketinga direktore Jana Rubīna.

Kompetentās konkursa TV6 meitene žūrijas sastāvā bija kanāla TV6 raidījuma "Overtime TV" vadītājs Valdis Valters, producents un raidījuma "Iespējams tikai Krievijā" vadītājs Ēriks Palkavnieks, TV šovu vadītājs Armands Simsons, kā arī "MTG TV Latvia" mārketinga direktore Jana Rubīna un portāla "Skaties" izklaides sadaļas žurnālists Kārlis Ķilkuts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!