Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 7. janvāra, vakarā LTV1 ēterā startēs piedzīvojumiem bagātā raidījuma 700 pasaules brīnumi jaunā sezona. Tajā televīzijas skatītāji varēs sekot līdzi dziedātājas Aijas Andrejevas un mūziķa Goran Goras (abi attēlā) piedzīvojumiem Izraēlā.

Kā stāsta šova veidotāji, no ekspedīcijas uz Svēto zemi viņi gaidījuši daudz un šīs ilgas piepildījušās ar uzviju.

"Viss bija daudz foršāk, nekā mūsu vispārdrošākās fantāzijas! Bet pavisam ne tā, kā mēs bijām ieplānojuši. Šī valsts pārsteidza katru dienu, laužot stereotipus un apgriežot apziņu kājām gaisā," vēsta 700 pasaules brīnumu radošā komanda.

Televīzijas skatītājiem kopā ar abiem ceļotājiem būs iespēja uzzināt daudz jauna un interesanta par Izraēlu un tur dzīvojošajiem cilvēkiem, senajām tradīcijām, jūdaismu, amatnieku prasmēm, mūziku, medicīnu un daudz ko citu.

Vislielāko iespaidu uz ceļotājiem atstājusi Jeruzaleme, kur pārņēmusi sajūta, ka patiesi esi nokļuvis tuvāk Dievam. Tāpat viņi paviesojušies mūsdienu ebreju komūnā - kibucā -, kur katrs iedzīvotājs strādā savu iespēju robežās, kur par darbu nemaksā algu, bet dzīvesvietu, apģērbu, pārtiku piedāvā, kad nepieciešams.

Ceļojumā Aija un Goran Gora baudīja gan neticami skaisto dabu, gan ļoti gardo ēdienu un, protams, cilvēku sirsnību un viesmīlību, ko televīzijas skatītājiem būs iespēja novērtēt ik ceturtdienu pulksten 20 LTV1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!