Foto: Publicitātes foto

9. septembra vakarā skatītāju novērtējumam tika sniegta populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks desmitās sezonas pirmā sērija. Jauni tēli un negaidīti sižeta pavērsieni – DELFI Izklaide piedāvā nelielu ieskatu iecienītās pārraides filmēšanas aizkulisēs.

Jaunākās sezonas kaislības risinās vairākus gadus pēc Elizabetes un Leona kāzām. Par seriāla centrālo tēlu un dažādu intrigu upuri tagad kļuvusi Leona meita Ieviņa, savukārt vairāki personāži no viesnīcas pazuduši pavisam.

Lai gan jaunā sezona knapi "ieskrējusies", kaislības, intrigas un dažādi negaidīti pavērsieni jau caurvij katru sēriju. Neiztrūkst arī mīlas likstas, kuras piemeklējušas vairākus tēlus.

Tā, piemēram, pamazām sāk uzplaukt jūtas starp viesnīcas pārvaldnieci Ieviņu un Ediju, kurš darbojas konkurentu viesnīcā. 17. septembra sērijā abi jaunieši pat pamanījās iekļūt visai pikantā situācijā, kad kopā peldējās ezerā.

Arī Ieviņas aizbildnis Aivars, kuru attēlo aktieris Uldis Dumpis, atradis sev jaunu interešu objektu - Edija vecmāmiņu Lidiju, kuru atveido aktrise Olga Dreģe. Viņa seriāla aktieru pulciņā ir jaunpienācēja.

Savukārt Leona dvīņubrālis Fēlikss, kurš šobrīd viesnīcā pilda saimnieciskā direktora pienākumus, iesaistījies tuvākās attiecībās ar Jevgēņiju, kura aizvadītajā sezonā paslepus mīlas priekus baudīja ar uzņēmēju Vadimu, kas viņu mīļi dēvēja par Kisku.

Protams, neiztikt arī bez intrigām - Daniels, kurš iepriekšējā seriāla sezonā visai bieži draiskojās ar Ramonu, un abu izpildījumā tika demonstrētas līdz šim pikantākās ainas seriāla vēsturē, zaudējis darbu viesnīcā un, atriebes kāres vadīts, iekūlies nepatikšanās, jo tiek turēts aizdomās par mēģinājumu viesnīcu nodedzināt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!