Foto: Publicitātes foto

Priecīgas ziņas sarūpētas visiem pašmāju seriāla "Viņas melo labāk" skatītājiem – jau maija beigās populārais kaislību stāsts atgriezīsies TV ekrānos, un tā gaidās noticis līksms burziņš.

Šonedēļ seriāla radošā komanda – skatītāju jau iepazītie varoņi un jaunpienācēji, veidotāji un citi – pulcējās uz "Tallink" prāmja "Romantika", lai atzīmētu drīzo "Viņas melo labāk" atgriešanos pie skatītājiem.

Pasākuma vadītāji, atraktīvais Kristians Kareļins un šarmantā Lelde Dreimane, atklāja, ka šovasar seriāla varoņiem pievienosies vēl arī citi jauni aktieri – Juris Bartkevičs, Ivars Auziņš, Sarmīte Rubule, Maija Arvena Ozoliņa, Ainārs Ančevskis, Kristīne Belicka, kā arī divas jaunas dāmas Sigita un Monika, kuras pērn uzvarēja aktieru konkursā un ieguva iespēju filmēties seriālā.

Jauno varoņu dzīves krustosies ar jau iemīļoto personāžu atveidotājiem – Eviju Skulti, Karīnu Tatarinovu, Aneti Krasovsku, Ievu Florenci, Andri Buli, Kārli Neimani, Lauri Dzelzīti, Māri Bezmeru, Ēriku Egliju, Gintu Andžānu, Daini Gaideli, Elīnu Vāni, Veltu Straumi, Lauri Subatnieku un citiem.

Romantiskais vasaras stāsts ar vieglu kriminālo pieskaņu pie skatītājiem atgriezīsies 22. maija vakarā un priecēs katru darba dienas vakaru pulksten 20.20.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!