Foto: F64

Jau nākamnedēļ pie TV3 skatītājiem atgriezīsies iemīļotais seriāls "Viņas melo labāk", un tā veidotāji sola – arī septītajā sezonā netrūks kaislību, melu, attiecību līkloču un citu aizraujošu notikumu. Ceturtdien, 23. maijā, K.K. fon Stricka villā Rīgā notika atklāšanas ballīte, kurā varēja sastapt galveno varoņu atveidotājus.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta Andrim Bulim, kurš seriālā atveido Māri, un Anetei Krasovskai, kura attēlo viņa meitu Mariju. Septītās sezonas prezentācijā tika atklāti jaunumi par to, kas sagaidīs skatītājus.

Galvenā šīs sezonas sižeta intriga vīsies ap kādu ļoti dārgu gleznu – tā ir viena no visdārgākajām mākslas darbiem, kādas Latvijā jebkad redzētas. Tik vērtīgs eksponāts ieinteresēs daudzus, un būs gan mēģinājumi gleznu nokopēt, gan nozagt. Skatītāji varēs uzzināt, kuram no varoņiem tā nesīs vislielāko labumu.

Šosezon skatītāji iepazīs arī jaunus un kolorītus tēlus – dzīvespriecīgo uzņēmēju Agnesi (Sanita Paula), Kristapu jeb Krustu (Gundars Grasbergs), kura paziņu loks plešas no politiķiem līdz kriminālajām autoritātēm, Marijas jaunu sirdsdraudzeni Keitu (Laura Atelsone), Oligaru Bori (Normunds Bērzs) un viņa apsargu Raimondu (Mārtiņš Počš).

Tiesa, jaunās sezonas atklāšanas pasākumā tika runāts ne tikai par to kas sagaidīs skatītājus, bet notika arī citas līksmas izdarības. Viesus pārsteidza radošā performance kopā ar muzikālo apvienību "Saldās" (aktrises Lelde Dreimane un Zane Dombrovska) un mākslinieci Ievu Baumgarti, ar kuru kopā tika radīts seriālam veltīts mākslas darbs.

Septītās sezonas pirmā sērija kanālā TV3 būs skatāma jau pirmdienas, 27. maija, vakarā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!