Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 2. marta, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tiek nodots vērienīgākā šīs sezonas televīzijas projekta Izklausies redzēts pirmais raidījums, kurā astoņi populāri pašmāju skatuves mākslinieki iejutīsies citu šovbiznesa zvaigžņu tēlos.

Jau vēstīts, ka šovā Izklausies redzēts piedalīsies virkne iemīļotāko pašmāju mūzikas izpildītāju - jaunos tēlos iejutīsies Olga Rajecka, Samanta Tīna, Liene Greifāne, kuru līdz šim pazinām kā LieniCandy, un Agnese Rakovska, bet stiprā dzimuma izpildītājus pārstāvēs Roberto Meloni, Ralfs Eilands, Dainis Skutelis un visnotaļ muzikālais aktieris Rihards Lepers.

Pirmajā raidījumā pašmāju mūziķi iejutīsies tādu pasaulē slavenu skatuves mākslinieku kā Allas Pugačovas, Eimijas Vainhausas, Selīnas Dionas, Lūisa Ārmstronga, Tīnas Tērneres un repera PSY tēlos, bet diviem no viņiem jāatveido tādi pašmāju mākslinieki kā Edgars Liepiņš un Ilmārs Dzenis.

Šova vadīšana uzticēta enerģiskajam Laurim Reinikam, savukārt dalībnieku sniegumu vērtēs profesionāla žūrija, kuras sastāvā darbosies Jānis Šipkēvics, Baiba Sipeniece-Gavare un Valdis Lūriņš.

Katrā raidījumā žūrijas locekļi astoņu dalībnieku priekšnesumus varēs vērtēt, liekot punktus no 4 līdz 12. Papildus tam, visiem dalībniekiem katra raidījuma beigās tiks doti pieci punkti, lai tos piešķirtu kādam kolēģim, kurš bijis labākais. Tas dalībnieks, kurš iegūs visvairāk punktu, arī kļūs par konkrētā raidījuma uzvarētāju.

Neviens no šova dalībniekiem netiks izbalsots no Izklausies redzēts līdz pat finālam. Visi, no pirmā līdz devītajam raidījumam iegūtie punkti uzkrāsies. Četri dalībnieki, kas līdz devītajam raidījumam un tā laikā būs ieguvuši visvairāk punktu, iekļūs finālā. Savukārt šova uzvarētājs fināla reizē tiks noteikts skatītāju balsojumā, un galvenā balva tiks ziedota dalībnieka izvēlētam labdarības mērķim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!